IDEGES NYUGTALAN CICÁD VAN? ÍGY SEGÍTHETSZ RAJTA

Csökkenti a problémás viselkedést, például: karmolás, jelölés, túlzott nyávogás, együttélési nehézségek. Lenyugtatja a macskát a stresszt okozó helyzetekben, például: vakáció ideje alatt, állatorvosi látogatás, költözés, tűzijáték, vihar idején. A Beaphar Calming Collar…

Tovább olvasom IDEGES NYUGTALAN CICÁD VAN? ÍGY SEGÍTHETSZ RAJTA

TRAINER SENSITIVE MINI KUTYATÁP BÁRÁNYHÚSSAL

A kistermetű kutyák akár 20 évig is elélhetnek. Mindenesetre gyakran érzékenyek bizonyos táplálékokra és allergiára ill. ételintoleranciára hajlamosak. A funkcionális táplálkozás lehetővé teszi, hogy a kutya egészségi állapotát megfelelő szinten tudjuk tartani, sőt javítani, amennyiben sikerül az öregedési folyamatot lassítani. Az allergia és az ételintolerancia kialakulhat a kutya élete folyamán ill. lehet vele született, a génekben hordozott. Különféle tünetekben nyilvánulhat meg, mint pl. viszketés, száraz és fénytelen szőrzet, bőrirritációk, kötőszöveti gyulladások vagy hányás.

Tovább olvasom TRAINER SENSITIVE MINI KUTYATÁP BÁRÁNYHÚSSAL

Hogyan védje meg kutyáját a megfázástól

A szoba hőmérséklete és a kinti hőmérséklet között, akár 30-40 C különbség is lehet. Nem csoda hogy ha kedvencünk elkezd dideregni, a meleg lakásból, a hideg utcára lépve. Figyelmes gazdi tudja, mikor jön el a kutyaruha, kutyakabát ideje. Ha a kutyusodnak vastag bundája van, dús aljszőrzettel rendelkezik és jól viseli a hidegen, akkor jól meglesz kutyaruha nélkül. Viszont ha nem ez a helyzet, egy meleg kabát segíthet. Nyirkos, esős időben minden kutyának jól jöhet a ruha, ami szárazon tartja. Egyes kutyafajták, a természetükből eredően kevesebb testzsírral rendelkeznek. A kevesebb zsírfelület kevesebb hő megtartására képes, így ezeknél a kutyáknál indokolt lehet a téli öltöztetés.

Tovább olvasom Hogyan védje meg kutyáját a megfázástól

ÍGY TÜNTESSE EL AZ ÁLLATSZŐRT

ÍGY TÜNTETHETI EL VÉGLEG AZ ÁLLATSZŐRT OTTHONÁBÓL  Íme néhány tipp, hogyan kezelje a nemkívánatos szőr problémáját, és hogyan csökkentse minimálisra a vedlést. NOHA KEDVENCÉT SZERETI . . . Az elhullajtott szőrt biztos nem! A gazdik ezért sokféle módszert kipróbáltak már, hogy megküzdjenek a lakásban található szőrrel. A ragasztószalaggal működő szöszfogótól (a ruhákon) a porszívó szőrrel való eltömítéséig (szőnyegek és bútorok esetén). Vannak, akik inkább kemény padlót választanak, hogy a vedlés ne okozzon akkora gondot.

Tovább olvasom ÍGY TÜNTESSE EL AZ ÁLLATSZŐRT

Ferbelt Prémium főtt kutyaeledelek

FERBELT® DOG FOOD Főtt kutyaeledel a legjobb barátod számára TUDOMÁNY A KONYHÁBAN A FERBELT® termékek, az Állatorvostudományi Egyetem tanszék vezetője által összeállított recept alapján készülnek. kifejezetten kutyák számára kifejlesztett receptúra  Az ételek mindig friss alapanyagokból készülnek, és a termékek laboratóriumilag ellenőrzött minőségűek. Üzemi környezetben, professzionális hőkezelési eljárásokkal biztosítjuk a termékek állag- és szavatosság minőségét. A termék dobozát úgy választottuk, hogy hosszú fülű kutyák etetése is lehetséges legyen belőle.

Tovább olvasom Ferbelt Prémium főtt kutyaeledelek

Miben más Trainer Natural cicatáp

Trainer Natural szuper prémium cicatáp Szuper prémium cicatáp felnőtt cicák részére. Funkcionális összetevőkkel kiegészített eledel, mely garantálja az állat általános jólétét.   Teljes értékű száraz cicaeledel,                     100%-ig természetes alapanyagokból, Színezékektől és tartósítószerektől mentes, Omega3®-al, a lágy és csillogó szőrzetért, Spirulina alga kivonattal az egészséges bundáért, Áfonya kivonattal az egészséges húgyútért.

Tovább olvasom Miben más Trainer Natural cicatáp