+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

RIO

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
ÁLLAT FAJTA
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

RIO - A minőségi megkeverék minden díszmadár számára

Természetesen a legjobb német minőségben. Kiválogattuk a legjobb gabonákat és magvakat, gyümölcsöket, dióféléket, zöldségeket, ritka gyümölcsöket és sok más alapanyagot a világ minden tájáról, hogy csak a legjobb minőségű termékeket állíthassuk elő. Minden madár számára speciálisan össze állított makkeveréket tudunk kínálni, a fajtának megfelelő összetételben.

Tovább


RIO - Élénk, Fényes, Színes.

Hogyan képzelsz el egy papagájt? Élénk, fényes, színes... A RIO márkánk erről szól.
Küldetésünk, hogy örömet szerezzünk a vidám tollas kisállat és gazdája házában. Ezért válogatjuk ki a legjobb gabonákat és magvakat, gyümölcsöket, dióféléket, zöldségeket, ritka gyümölcsöket és sok más alapanyagot a világ minden tájáról, hogy csak a legjobb minőségű termékeket állíthassuk elő.

Meggyőződésünk, hogy egy kedvenc egészséges és aktív életében a legfontosabb tényező a gazdája törődése és odafigyelése. Éppen ezért a márka széles kínálatában megtalálhatók a különféle takarmányok és speciális diéták, egyedi csemegék, vitaminok és táplálékkiegészítők egyaránt.

A madártulajdonosok és -tenyésztők nagyra értékelik a RIO márka megbízhatóságát. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy minél boldogabbá tegyük a madár otthoni tartózkodását, és a legjobb mindennapi megoldásokat hozzuk el számukra és gazdájuk számára!

Tovább