+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

BESTZoo Magazin

AKVARISZTIKA
HÜLLŐ
KISEMLŐS
KUTYA
MACSKA
MADÁR
Szűrés törlése
Jó választás a Faggyúgolyó a kinti madarak etetésére?
13
Dec

A faggyúgolyó vagy más néven cinkegombóc egyszerő, gyors és praktikus választás a kertben élő éneked madarak téli etetéséhez. Ahogy beköszönt az tél, a kertben élő énekesmadaraknak egyre nagyobb kihívást jelent a napi eleségük megszerzése.

Így készül a Belcando super premium kutyatáp
08
Dec

A BELCANDO®-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjük, kizárólag válogatott összetevőket használunk receptúráinkban.

Sera Nature - A természet alkotta táplálékok
14
Dec

Az Interzoo 2018 kiállításon a sera bemutatta a Nature díszhal táplálék családját. Természetes összetevőkből, teljes mértékben tartósítószer és színezék mentes, értékes tápanyagokkal kiegészítve.

Így készül a LEONARDO® cicatáp
08
Jún
Nem sok vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani száraz és nedves macskaeledeleit. Hagyományosan, a gyártók húslisztet használnak a száraz eledel előállításhoz 
IDEGES NYUGTALAN CICÁD/KUTYÁD VAN?
22
Jún

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely fajtájú macska viselkedés- problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak. Csökkenti a problémás viselkedést...

Hogyan védje meg kutyáját a megfázástól
30
Nov
A szoba hőmérséklete és a kinti hőmérséklet között, akár 30-40 C különbség is lehet. Nem csoda hogy ha kedvencünk elkezd dideregni, a meleg lakásból, a hideg utcára lépve. 
ÍGY TÜNTESSE EL AZ ÁLLATSZŐRT
08
Jún

NOHA KEDVENCÉT SZERETI . . . Az elhullajtott szőrt biztos nem! A gazdik ezért sokféle módszert kipróbáltak már, hogy megküzdjenek a lakásban található szőrrel. 

Így és ilyen ajándékkal lepd meg a kiskedvenced!
08
Jún

Egészséges, hasznos vagy szórakoztató ajándékot szeretnél annak, aki már szinte családtag nálad? Tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogyan válassz neki ajándékot? 

Az Axolotlok tartása, szaporítása
19
Nov

Egy ilyen axolotl akár 20 évig is elélhet, a sötétebb helyet és a hideg vizet kedveli. Etetni kiskorában naponta kell majd, majd ahogy nő elég 2-3 naponta adni nekik.

Milyen díszhaltápot válasszak?
08
Jún

Sokszor kapunk ilyen kérdéseket vásárlóinktól: "Milyen díszhaltápot válasszak?" Ebben a cikkben bemutatjuk a fontosabb díszhal eleségeket, és áttekintjük milyen fajta díszhal eleségek léteznek.

Natural & Delicious Grain Free sütőtökös receptúra
08
Jún

Egy új, igazán innovatív tápcsalád az N&D Grain Free sütőtökös receptúra. Igen magas állati eredetű összetevőkből (60% felett), illetve sütőtökkel és zöldségekkel készül.

Hogyan szoktasd le kutyád/cicád arról, hogy mindent megjelöljön
08
Jún

Házi kedvenceinkkel sok örömet, boldog pillanatot átélhetünk, de sajnos ösztönös magatartásuk révén kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak. 

8in1 Kutyapelenka – Friss fű illattal
08
Jún

Az 8in1 Kutyapelenka nagy mennyiségű nedvességet képes magába szívni, köszönhetően az alkalmazott mikroszerkezetű szövetének, mely erős és jól ellenáll a kutya karmainak is.

A kutya fürdetés 13 szabálya
08
Jún

Ahogyan mi emberek, kutyáink is ki vannak téve a napi környezetszennyező hatásoknak. Kipufogógáz, lakásban lévő por, stb., ezek mind lerakódnak a bőr felületén

MIÉRT TÚLSÚLYOS A KUTYÁM?
08
Jún

Gyakran úgy gondoljuk, hogy a mi kutyánk annyira édes azzal a kis súlytöbblettel. Azonban ennek akár  komoly következményei is lehetnek. Negatív kihatása van a szív- és keringési rendszerre, az ízületek túlterhelésére

5 Hatékony módja a bolhák és kullancsok távoltartásának
08
Jún

Akinek kutyája/cicája van bizonyára jól ismeri azt a harcot, amit az élősködőkkel kell időnként megvívni. A legkellemetlenebb ellenségei a kutyáknak/cicáknak ezek a kis élősködők.

Béres Minera cseppek
08
Jún

Az alábbi beszámolót Dr. Csúz Andrea, a Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív állatgyógyászati Tagozatának titkára írta, saját tapasztalatai alapján.

Kutyameleg és amit arról tudni kell
08
Jún

Komoly nehézséget okoz számukra, mert pusztán a lihegéssel történő hővesztés néha, bizonyos körülmények között nem elegendő. Fontos a napjában többször újratöltött vizes tál.

Gondolta volna? Ennyit lát a cica az emberhez képest
24
Máj

Azt sokan tudjuk, hogy a macska látása sötétben sokkal jobb, mint az emberé. Tesztek pedig kiderítették, hogy világosban pedig sokkal rosszabbul lát.

 Finnyásság és étvágytalanság a macskáknál
26
Máj

Dr. Fodor Kinga PhD., Állatorvos/Egyetemi adjunktus cikkéből idézünk, aki választ ad arra, hogy miért alakul ki ez a macskáknál és tippeket ad ezek elkerülésére!

Kölyökkutyák helyes táplálása
24
Máj

A kölykök helyes táplálása sorsdöntő, későbbi életükre, hibás etetéssel életre szóló egészségkárosodást (pld. csontváz-ízületi rendellenességek) okozhatunk a kutyának.

A Játékok fontosak a kutyáknak, de milyen a jó kutyajáték?
06
Márc

Minden kutya szeret játszani, igaz a kölykök sokkal szívesebben és sokkal gyakrabban játszanak. A játék létfontosságú a kutyák számára, mert stimulálja őket

 Mit tehetünk ha kutyánk válogat, nem akarja elfogadni a táplálékot?
16
Jún

Elsősorban megfelelő módon és megfelelő eledellel kell táplálnunk. Nagyon fontos már kölyök korban a szabályok kialakítása, a rendszeresség. Meg kell tanítunk kutyánkat, hogy tisztelje az ételt.