BESTZoo Magazin
AKVARISZTIKA
HÜLLŐ
KISEMLŐS
KUTYA
MACSKA
MADÁR
Szűrés törlése

IDEGES NYUGTALAN CICÁD/KUTYÁD VAN?

Kapitány Zoltán
Kapitány Zoltán
2020.06.22 14:42
IDEGES NYUGTALAN CICÁD/KUTYÁD VAN?

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely fajtájú macska viselkedés- problémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak. Csökkenti a problémás viselkedést...

A Beaphar Calming Collar hatékonyan csökkenti bármely fajtájú macska viselkedésproblémáit, melyek stresszt okozó helyzetekben tapasztalhatóak. Csökkenti a problémás viselkedést, például: karmolás, jelölés, túlzott nyávogás, együttélési nehézségek.  Lenyugtatja a macskát a stresszt okozó helyzetekben, például: vakáció ideje alatt, állatorvosi látogatás, költözés, tűzijáték, vihar idején.BEAPHAR CALMING COLLAR NYUGTATÓ NYAKÖRV

A Beaphar Calming Collar valeriana-t (macskagyökér) és levendulát tartalmaz, melyek a humán gyógyászatban is használatosak a stressz és az idegesség kezelésére. 

Bizonyítottan csökkentik a túlzott nyávogást, kaparást, jelölést és egyéb nem kívánt viselkedésformákat. 

A nyakörv hosszú időn át fejti ki a hatását, így ideális az olyan esetekben, mint a háztartásban történő változások bevezetése, gyakori utazás, állatorvosi vagy kennelben történő megőrzés, hosszabb ünnepség. 

 

MEGBÍZHATÓ NÖVÉNYI HATÓANYAGOK


  • Megbízható, természetes növényi anyagokat tartalmaz, melyek 4 hét alatt lassan szabadulnak fel.

  • Ezzel biztosítva, hogy cicája nyugodt, kiegyensúlyozott legyen.

  • Ez különösen fontos azokban a háztartásokban, ahol több háziállat is van.

  • A cicák különösen érzékenyek más állatokra vagy a környezetükben történő változásokra.

 

 

GYORSAN ÉS MEGBÍZHATÓAN HAT


A Beaphar Calming Collar valeriana-t (macskagyökér) és levendulát tartalmaz, melyek a humán gyógyászatban is használatosak a stressz és az idegesség kezelésére. 

Bizonyítottan csökkentik a túlzott nyávogást, kaparást, jelölést és egyéb nemkívánt viselkedésformákat. A nyakörv hosszú időn át fejti ki a hatását, ezért ideális az olyan esetekben, mint a háztartásban történő változások bevezetése.
 

Gyakori utazás, állatorvosi vagy kennelben történő megőrzés, hosszabb ünnepség. Közvetlenül felhelyezés után a valeriana elkezd felszabadulni és körülbelül egy óra múlva kifejti a hatását.

A nyakörv biztonságos kiképzése olyan, hogy a macska ki tud bújni belőle, ha fennakadt valahol.

Közvetlenül felhelyezés után a valeriana elkezd felszabadulni és körülbelül egy óra múlva kifejti a hatását. A nyakörv biztonságos kiképzése olyan, hogy a macska ki tud bújni belőle, ha fennakadt valahol.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

 Használat előtt ne bontsa ki a csomagolást. A nyakörv kényelmes viseletéhez a felhelyezést úgy végezze, hogy két ujja beférjen a nyakörv és az állat nyaka közé. Ha növésben lévő macskára helyezi fel, ne felejtse el időnként meglazítani. 

A csaton túlnyúló, felesleges részt vágja le és dobja a háztartási hulladékba. A kívánt hatás elérése érdekében a nyakörv folyamatosan érintkezzen az állat bőrével. Egyéb nyakörvek egyidejű viselete csökkentheti a hatást. Ha vizes lesz a nyakörv, száradás után újra kifejti hatását. 

Samponozás esetén ajánlott a nyakörv levétele, majd száraz bundára történő visszahelyezése. Ne használja sérült, beteg bőrön. 12 hétnél fiatalabb macskán ne használja.

Összetevők: 2-etilhexil difenil-foszfit, linalol, levendula olaj. Az összetevőkre való érzékenység esetén allergiát okozhat.

   Nézze meg a Beaphar Calming termékeit