+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

KUTYA VITAMINOK ÉS TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐK

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Itt megtalálod azokat a táplálék kiegészítőket amelyek fontosak kedvenced egészségének fentartásához, immunrendszere megfelelő működéséhez. De számos terméket találsz ami a stressz kezelésére alkalmas. Válaszd kedvenc négylábúdnak a legmegfelelőbbet és élvezzétek közösen a boldog kutyaéletet! 

Tovább
 

Vitaminok és Táplálék kiegészítők az egészség!

A kutyáknál is fontos, az egészséges életvitelhez elengedhetetlenek a táplálék kiegészítők.  A csonterősítő tabletta a szilárd csontozat és fogazat fejlődéséhez és megtartásához nélkülözhetetlen. A vitamin tabletták a megfelelő vitamin pótlásához nélkülözhetetlenek. De ne feletkezzünk meg az egyéb nyomelemek hasznosségáról sem! Számtalan készítményt találsz amelyik a megfelelö formában tartalmazza a nélkülözhetetken anyagokat, méghozzá olyan formában amelyik jól hasznosul valamint kiegészítve egymást, támogatja a kutya egészséges és hosszú életét.

Ajánlott kiegészíteni az étrendet, vemhesség, szoptatás alatt, vagy munkavégzéskor és stresszhelyzetben!

Tovább