+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

MACSKA KAPARÓFÁK ÉS BÚTOROK

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

A macska bútorok, kaparófák és oszlopok lehetővé teszik cicád számára, hogy felkapaszkodjon karmával, így olyan mintha a természetben lenne és játékosan szórakoztatja magát! Webáruházázunkban széles választékot találsz az egyszerűtől a modern macskabútorokig vagy akár többszintes tornyokig. A cicád garantáltan élvezni fogja.

Tovább
 

Hogy miért kapar a macska?

A macskák több okból kaparnak, koptatják karmaikat, a terület megjelölése vagy a stressz enyhítése érdekében de néha a karmok ápolása céljából is. A macska kaparófával optimális helyet adhat macskájának az ösztönei kiélésére, anélkül, hogy bútoraiban komoly kár keletkezne. A macska kaparófák és oszlopok megakadályozhatják, hogy macska a drága bútorokhoz vagy függönyökre kapaszkodjanak. Anyaga szizálrost szál vagy szintetikus puha szőnyeg. A szizál tartós és fokozott igénybevételnek is ellenálló teljesen természetes anyag.

Webáruházunkban megtalálod számodra és kedvenced számára tökéletes macskabútort, hogy a cicádnak örömöt és megfelelő elfoglaltságot biztosts!

Tovább