+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

MACSKA NEDVES ELEDELEK

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
Hústartalom Hús fajta szerinti szűrés
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Minden cica szereti a változatos ételeket, a száraztáp mellett érdemes kiegészíteni az étrendjét egy jó minőségű nedves macskaeledellel vagy konzerv macska eledellel. Mivel a lakásban tartott macskák általában kevés folyadékot vesznek magukhoz, így a szükséges folyadék pótlásában is segítségünkre lehet. A szükséges mennyiségű folyadék pótlása segíthet a vese funkciók megfelelő működésében és annak zavarainak elkerülésében.

A BESTZoo.hu –n számtalan jó minőségű nedves macskaeledelt kínálunk, de különösen nagy figyelmet szenteltünk a minőségi ételkínálatra.  

Kiemelt márkáink:  Beaphar,  Carnilove,  HappyCatIAMSLeonardo,  Royal Canin,  Vitakraft,  Schesir 

Több féle állagú (szaftos, szószos, pástétomos) és számtalan íz variáció közül választhatja ki a cicájának megfelelő eledelt. Olyan speciális, érzékeny cicáknak való nedves eledelt is talál a kínálatunkban, amit kifejezetten érzékeny emésztésű cicáknak fejlesztettek ki.

Tovább