+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

MACSKA NEDVES ELEDELEK

Szűrés
Termék státusza
Ár
189 Ft - 12 616 Ft
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
Hústartalom Hús fajta szerinti szűrés
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Minden cica szereti a változatos ételeket, a száraztáp mellett érdemes kiegészíteni az étrendjét egy jó minőségű nedves macskaeledellel vagy konzerv macska eledellel. Mivel a lakásban tartott macskák általában kevés folyadékot vesznek magukhoz, így a szükséges folyadék pótlásában is segítségünkre lehet. A szükséges mennyiségű folyadék pótlása segíthet a vese funkciók megfelelő működésében és annak zavarainak elkerülésében.

A BESTZoo.hu –n számtalan jó minőségű nedves macskaeledelt kínálunk, de különösen nagy figyelmet szenteltünk a minőségi ételkínálatra.  

Kiemelt márkáink:  Beaphar,  Carnilove,  HappyCatIAMSLeonardo,  Royal Canin,  Vitakraft,  Schesir 

Több féle állagú (szaftos, szószos, pástétomos) és számtalan íz variáció közül választhatja ki a cicájának megfelelő eledelt. Olyan speciális, érzékeny cicáknak való nedves eledelt is talál a kínálatunkban, amit kifejezetten érzékeny emésztésű cicáknak fejlesztettek ki.

Tovább