+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

BESTZoo Magazin
AKVARISZTIKA
HÜLLŐ
KISEMLŐS
KUTYA
MACSKA
MADÁR
Szűrés törlése

Sera Nature - A természet alkotta táplálékok

Kapitány Zoltán
Kapitány Zoltán
2020.12.14 14:53
Sera Nature - A természet alkotta táplálékok

Az Interzoo 2018 kiállításon a sera bemutatta a Nature díszhal táplálék családját. Természetes összetevőkből, teljes mértékben tartósítószer és színezék mentes, értékes tápanyagokkal kiegészítve.

Sera Nature – A természet alkotta táplálékok

Az Interzoo 2018 kiállításon a sera bemutatta a Nature díszhal táplálékcsaládját. Természetes összetevőkből, teljes mértékben tartósítószer és színezék mentes, értékes tápanyagokkal kiegészítve.

A már jól megszokott és bevált lemezes táplálékok kerültek módosításra, aminek köszönhetően létrejött egy természetes összetevőkből álló, teljes mértékben tartósítószer és színezék mentes táplálékcsalád. De mindezeken felül, mindegyik eledel még kiegészítésre került az adott halfajnak megfelelő, értékes tápanyagokkal. 

A természetes összetevők amik számítanak az egészséges táplálkozás nemcsak az embereknél, de a halaknál is rendkívül fontos. A jó minőségű élelmiszer nem csak az egészség de a megfelelő emésztés alapja is. A halak által könnyen megemészthető táplálék kevésbé szennyezi a vizet, így jobb életkörülményeket és tartósan tiszta vizet eredményez.

A tudomány jelenlegi állása szerint a természethez közeli, változatos étrend a lehető legjobb védelmet nyújtja a hiánybetegségek kialakulása ellen. A vitaminok, pigmentek, antioxidánsok, komplex másodlagos növényi anyagok, valamint a prebiotikumok és probiotikumok hasznos és lényeges anyagok egy eleségben. 

 

Jelenlegi tudományos eredmények szerint elsősorban a természetben előforduló anyagok (pl. astaxanthin) vannak különösen kedvező hatással a jólétrebetegséggel szembeni ellenállóképességre és a hosszú élettartamraAz astaxanthin-t a Haematococcus algából állítják elő és nem csak antioxidáns, de fokozza a termékenységetimmunerősítő hatása van, valamint fokozza a díszhalak színét is. A szintetikus astaxanthin-nal összehasonlítva a természetes nyersanyag jobb eredményeket mutat.A rovarliszt magas minőségű fehérjeforrás

A Vipan Nature és a Goldy Nature rovarlisztet tartalmaz, amely megfelel a díszhalak természetes táplálkozási spektrumának. De vannak további okai is, amiért rovarlisztet használunk a díszhaltápban. A katonalegyekből (Hermetia illucens) származó étel gazdag fehérjében, nagyon könnyen emészthető a díszhalak számára és megfelelő tápanyagprofilt biztosít.Gazdag karotinoidokban a természetes színfokozásért

A krill gazdag karotinoidokban a természetes színfokozásért A GVG-Mix Nature-ben, a GVG-Mix marin Nature –ben és a San Nature –ben is magas százalékban található Krill (világítórák). A Krill nem csak színfokozó hatású, de ezzel egyidőben növeli az élettartamot és fokozza az ívásra való hajlamotEzek a tulajdonságai teszik a Krill-t ideális hozzávalóvá a színfokozó tápokhoz, mint a San Nature. A szárított, egész rákok hozzáadásával a GVG-Mix Nature és GVG-Mix marin Nature táplálékok gazdagok természetes ásványi anyagokban és nyomelemekben, javítják a díszhalak egészségét és termékenységét.Természetes spirulina

Az értékes, természetes spirulina, emelt arányban található meg a Flora Nature növényi táplálékban. A Spirulina alga olyan planktonszervezet, ami jól illeszkedik a díszhalak természetes táplálkozási spektrumához.

Nevezhető valamiféle „szuper élelmiszernek” is, mivel megfelelő koncentrációban nem csak ragyogó és tiszta színeket eredményezhanem magas minőségű növényi fehérjét, értékes omega zsírsavakat, rengeteg vitamint, valamint ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít a halak számára.