+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

BIOGANCE

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

A BIOGANCE több szakértő – tenyésztő, gyógyszerész, biokémikus és két szenvedélyes vállalkozó és állatbarát – találkozásából és összefogásából született. A BIOGANCE több mint 10 éve az állatjólétet és az innovációt helyezi kutatás-fejlesztési stratégiája középpontjába. Termékeit közvetlenül a természet ihlette. Organikus hatóanyagokkal és természetes eredetűek.

Tovább

A BIOGANCERÓL - Kik vagyunk ?

A BIOGANCE több szakértő – tenyésztő, gyógyszerész, biokémikus és két szenvedélyes vállalkozó és állatbarát – találkozásából és összefogásából született.

A 2008-ban alapított, Angers közelében, a Pays de la Loire régió szívében található BIOGANCE a higiéniai termékek, valamint a háziállatok bio- és természetes gondozásának vezető francia laboratóriuma.

A BIOGANCE több mint 10 éve az állatjólétet és az innovációt helyezi kutatás-fejlesztési stratégiája középpontjába. Termékeit közvetlenül a természet ihlette. Organikus hatóanyagokkal és természetes eredetűek.

Parabén-, fenoxi-etanol-, állatmentesek, és nem tesztelték állatokon.

A BIOGANCE laboratórium saját Kutatási és Fejlesztési Központtal rendelkezik, és az összes gyártási, csomagolási és forgalmazási eszközét internalizálja. Ez lehetővé teszi a teljes értéklánc elsajátítását és a 100%-ban francia gyártási termékeinek állandó minőségének garantálását.

A BIOGANCE egy dinamikus csapat, ahol szakértők, állatorvosok, vegyészek és gyógyszerészek egyesítik tudásukat kedvenceink nagyobb jóléte érdekében.

TISZTELET AZ ÁLLATOKNAK

A BIOGANCE-nál elengedhetetlen az állatok tisztelete! Ezért kínálunk bio- és természetes eredetű összetevőkből összeállított termékeket. Termékeink tökéletesen igazodnak az egyes állatok egyedi igényeihez. Garantáltan parabén-, fenoxietanol- és állati olajmentesek, termékeink összetételét optimalizáltuk a hatékonyság és a természet tiszteletének összehangolása érdekében. Természetesen egyik termékünket sem tesztelték állatokon!

TISZTELJE A KÖRNYEZETT

A Biogance-nál a csomagolás újrahasznosítható , hogy tiszteletben tartsuk környezetünket. Kiemeljük a nem szennyező termékek és alapanyagok használatát , hogy megfeleljünk CSR-szemléletünknek.

INNOVÁCIÓ

A higiénia, valamint az állatok bio- és természetes gondozásának előfutára az innováció fejlesztési stratégiánk középpontjában áll. Nagyon odafigyelünk a piaci fejleményekre, és igyekszünk olyan új termékeket kínálni, amelyek mindig innovatívabbak .

MINŐSÉG

Termékeink minősége prioritás a BIOGANCE-nál. Minőségi csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy a legjobb termékeket kínálhassa állatainak.

Így az ECOCERT címkével együtt 2017 óta kifejlesztettük az első „Ecosoin for állatok” termékcsaládot: Organissime-t.

A gyártóeszköz ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) tanúsítvánnyal rendelkezik.

MEGOSZTÁS ÉS TISZTELET

A BIOGANCE ereje csapataiban rejlik . Erőfeszítéseinket különböző szolgáltatásokon keresztül egyesítjük, hogy hatékonyan dolgozzunk a Biogance fejlesztéséért és fenntarthatóságáért. A dinamizmus és a lelkesedés azok a kulcsszavak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy nap mint nap fejlődjünk egy proaktív, kellemes és professzionális munkakörnyezetben.

Biogance világa

Jelenleg több mint negyven országba exportálunk. Munkánk nagy része az európai kontinensen folyik, de egyre inkább terjeszkedünk Ázsiában és Észak-Amerikában, ahol a natúrkozmetika iránt egyre nő az igény. Az exportfejlesztés a Biogance fejlesztési stratégiájának szerves részét képezi. Aktívan dolgozunk disztribúciós hálózataink fejlesztésén annak érdekében, hogy ismertségünket növeljük, és különböző termékcsaládjainkat minél több nemzetközi piacra kínálhassuk.

A Biogance 2015. január 22-én Madridban elnyerte a rangos Global PETS Forum díjat. Ezt a díjat a tekintélyes holland PETS International magazin ítéli oda. Jutalmazza azokat a vállalatokat, amelyek jelentős teljesítményt nyújtottak a nemzetközi kisállat-iparban. Ez a minden évben egy európai nagyvárosban megrendezett fórum a világ 26 országának 200 felsővezetőjét gyűjti össze. A Biogance volt az első higiéniai és gondozási márka, amely elnyerte ezt a kitüntetést, és jelenleg egyike annak a 11 vállalatnak, amelyet 2004 óta díjaztak dinamizmusukért, kreativitásukért és exportstratégiájukért.

ÖKOSZOIN CÍMKE

A Biogance az első olyan vállalat, amely az ECOCERT által ellenőrzött, Organissime nevű Ecosoin címkével ellátott termékcsaládot kínál! Ez a címke nem volt kötelező, de tudatos és felvilágosult döntést hoztunk a bevezetés mellett, hogy állatainknak a humán kozmetológiával megegyező szabványoknak megfelelő termékeket kínálhassunk. Ez a termékcsalád tiszteletben tartja az ECOCERT referenciarendszer alapelveit. Azaz megújuló erőforrásokból származó és környezetbarát eljárásokkal feldolgozott összetevők felhasználása. Valójában termékeink GMO-mentesek, parabénektől és fenoxietanoltól mentesek. Ráadásul az Organissime termékeink formulájának összetevőinek 98%-a biogazdálkodásból származik, ahogy azt az ECOCERT címke előírja!

Tovább