+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

ALFOLDI SZENA

Szűrés
Termék státusza
Ár
1 980 Ft - 7 491 Ft
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Alföldi széna - egyenlő a kiváló minőséggel!  

Kiváló minőségű, 100%-ban természetes, kézzel vágott és csomagolt, por és káros anyagoktól mentes széna. Ideális minden rágcsáló részére.

Az Alföldi széna és Kádár Dani neve a nyulas társadalom számára egyenlő a kiváló minőséggel! A széna természetes módon járul hozzá  a nyulak és más rágcsálók fogainak koptatásához. A megfelelő időben történő betakarítás és szárítás eredményezi a kiváló minőséget. 

Származási hely: Dél-Alföld

TovábbALFÖLDI SZÁNA - KÁDÁR DANI

Kádár Dani  neve a nyulas társadalom számára egyenlő a kiváló minőséggel! Természetesen friss és illatos réti széna törpenyulak és a rágcsálók egyik kedvence. A Magyar Alföldön termelt, kiváló minőségű, 100%-ban természetes, kézzel vágott és csomagolt, por és káros anyagoktól mentes széna. Ideális minden rágcsáló etetésére.

  kiváló minőségű, 
  100%-ban természetes, 
  kézzel vágott és csomagolt, 
  por és káros anyagoktól mentes


A megfelelő időben történő kaszálás és betakarítás valamint a  a kézzel való gondos csomagolás eredményezi a tökéletes szénát és a kiváló minőséget! Győzödj meg róla te is!

Származási hely: Dél-Alföld

Tovább