+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

BELCANDO

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
TESTMÉRET Testméret szerinti szűrés
Hústartalom Hús fajta szerinti szűrés
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

AZ ÖSSZETEVŐK JELENTIK A KÜLÖNBSÉGET 

Nálunk, a BELCANDO®-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjük, kizárólag válogatott összetevőket használunk receptúráinkban. Ezen dolgozunk minden nap. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, kifejlesztettük a megfelelő BELCANDO® kutyaeledelt minden kornak és méretnek megfelelően. Ne csak higgyen nekünk - nézze meg maga! Első osztályú receptek sok friss hússal és tápláló összetevőkkel – ez teszi különlegessé a BELCANDO®-t.

Tovább
 

A BELCANDO® KUTYAELEDEL MÁS

A Münsterland-i termelési bázisunkon friss húst használunk mind a nedves és száraz eledeleink készítésénél. A saját friss hús felhasználásának előnye a helyi szállítókkal való közvetlen kapcsolatból fakad. Ez azt jelenti, hogy közvetlen befolyással vagyunk a minőségre és a válogatott hús kielégíti a magas színvonalú elvárásainkat.
Érdemes összehasonlítani: a BELCANDO® kutyaeledel extra sok friss húst tartalmaz.

MIÉRT OLYAN FONTOS A HÚS A KUTYÁMNAK?

A hús az izmok, szervek, inak valamint kötőszövetek építéséhez és alakításához fontos anyagokat tartalmaz és segít fenntartani a fontos testi funkciókat. A húsevők családjába tartozó kutya különösen jól hasznosítja a húst és így a tápanyagok könnyen beépülnek a saját testszerkezetébe.Számos esszenciális aminosavon túl (fehérje építőelemek), a hús sok vitamint (főleg A vitamint és különböző B vitaminokat) és nyomelemeket tartalmaz (pl. vas).

NEDVES ÉS SZÁRAZ ELEDELEK EGY GYÁRTÓTÓL

Csak nagyon kevés vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani a száraz és nedves eledeleit. Hagyományosan, a gyártók húslisztet használnak a száraz eledel előállításhoz és friss húst a nedves eledelhez. Ennek eredményeképpen a két gyártási folyamat nagyon különböző.
Tudjon meg többet a világon egyedülálló Thermal-Mix eljárásról, amellyel a BELCANDO® kutyaeledel készülnek


BEWITAL kisállateledel: két új gyártóüzem

Közepes méretű és ultramodern gyártási folyamat, a világon egyedülálló család: ez nem ellentmondás. A németországi Münsterland régióban, Südlohn-Oedingben található BEWITAL petfood cég 2015 szeptemberében új gyártóüzemet avatott fel, amely az innovatív "Thermal Mix" módszerrel első ízben állít elő szárazeledelt kutyáknak és macskáknak. A felhasznált friss hús rendkívül magas arányának köszönhetően az elért előnyök jelentősek: az összetevők természetes összetevői széles körben megőrződnek, a 30% friss izomhúst tartalmazó receptek kellemesebbek az állatok számára, ráadásul jelentős megtakarítás érhető el. energia- és vízfogyasztás tekintetében.Egy másik új üzemben a BEWITAL petfood immár nedves eledeldobozokat és zacskókat is gyárt Super Premium márkájú BELCANDO® (kutyáknak) és LEONARDO® (macskáknak), valamint BEWI DOG® Premium márkájuk alatt. Ebben az esetben is, csakúgy, mint a száraztápoknál, a cég célja a kiváló minőségű alapanyagok használata. „Alapanyagok vásárlásakor el kell döntenünk, hogy milyen minőségi szintet kívánunk kínálni” – ezekkel a szavakkal magyarázza Dr. Jürgen Wigger vezérigazgató a prémium szegmensre és a szakosodott kereskedelmi szektor kereskedelmi partnereire való összpontosítását.


Mindeközben a BEWITAL petfood a világ több mint 50 országában képes partnereinek kínálni a legjobb termékeket, kiterjedt értékesítési támogatást és személyre szabott marketing koncepciókat. A családi vállalkozás számára kulcsfontosságú, hogy azonos szinten beszéljenek üzleti partnereikkel, és megbízható gyártóként és beszállítóként jellemezzék magukat. Olaszországban a BEWITAL petfood nemrégiben bővítette nagykereskedői hálózatát, és jelenleg jelentős mértékben erősíti zászlóshajójuk, a BELCANDO márkájuk támogatását.A haszonállatok és házi kedvencek élelmiszergyártójaként a BEWITAL több mint fél évszázados vállalati múlttal büszkélkedhet, és a második generáció, Dr. Jürgen Wigger és nővére, Ulrike Petershagen vezeti. A südlohn-oedingi üzem jelenleg mintegy 400 alkalmazottat foglalkoztat.

Tovább