+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

BELCANDO

Szűrés
Termék státusza
Ár
749 Ft - 60 709 Ft
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
TESTMÉRET Testméret szerinti szűrés
Hústartalom Hús fajta szerinti szűrés
Kiszerelés/Méret Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

AZ ÖSSZETEVŐK JELENTIK A KÜLÖNBSÉGET 

Nálunk, a BELCANDO®-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjük, kizárólag válogatott összetevőket használunk receptúráinkban. Ezen dolgozunk minden nap. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, kifejlesztettük a megfelelő BELCANDO® kutyaeledelt minden kornak és méretnek megfelelően. Ne csak higgyen nekünk - nézze meg maga! Első osztályú receptek sok friss hússal és tápláló összetevőkkel – ez teszi különlegessé a BELCANDO®-t.

Tovább
 

A BELCANDO® KUTYAELEDEL MÁS

A Münsterland-i termelési bázisunkon friss húst használunk mind a nedves és száraz eledeleink készítésénél. A saját friss hús felhasználásának előnye a helyi szállítókkal való közvetlen kapcsolatból fakad. Ez azt jelenti, hogy közvetlen befolyással vagyunk a minőségre és a válogatott hús kielégíti a magas színvonalú elvárásainkat.
Érdemes összehasonlítani: a BELCANDO® kutyaeledel extra sok friss húst tartalmaz.

MIÉRT OLYAN FONTOS A HÚS A KUTYÁMNAK?

A hús az izmok, szervek, inak valamint kötőszövetek építéséhez és alakításához fontos anyagokat tartalmaz és segít fenntartani a fontos testi funkciókat. A húsevők családjába tartozó kutya különösen jól hasznosítja a húst és így a tápanyagok könnyen beépülnek a saját testszerkezetébe.Számos esszenciális aminosavon túl (fehérje építőelemek), a hús sok vitamint (főleg A vitamint és különböző B vitaminokat) és nyomelemeket tartalmaz (pl. vas).

NEDVES ÉS SZÁRAZ ELEDELEK EGY GYÁRTÓTÓL

Csak nagyon kevés vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani a száraz és nedves eledeleit. Hagyományosan, a gyártók húslisztet használnak a száraz eledel előállításhoz és friss húst a nedves eledelhez. Ennek eredményeképpen a két gyártási folyamat nagyon különböző.
Tudjon meg többet a világon egyedülálló Thermal-Mix eljárásról, amellyel a BELCANDO® kutyaeledel készülnek


BEWITAL kisállateledel: két új gyártóüzem

Közepes méretű és ultramodern gyártási folyamat, a világon egyedülálló család: ez nem ellentmondás. A németországi Münsterland régióban, Südlohn-Oedingben található BEWITAL petfood cég 2015 szeptemberében új gyártóüzemet avatott fel, amely az innovatív "Thermal Mix" módszerrel első ízben állít elő szárazeledelt kutyáknak és macskáknak. A felhasznált friss hús rendkívül magas arányának köszönhetően az elért előnyök jelentősek: az összetevők természetes összetevői széles körben megőrződnek, a 30% friss izomhúst tartalmazó receptek kellemesebbek az állatok számára, ráadásul jelentős megtakarítás érhető el. energia- és vízfogyasztás tekintetében.Egy másik új üzemben a BEWITAL petfood immár nedves eledeldobozokat és zacskókat is gyárt Super Premium márkájú BELCANDO® (kutyáknak) és LEONARDO® (macskáknak), valamint BEWI DOG® Premium márkájuk alatt. Ebben az esetben is, csakúgy, mint a száraztápoknál, a cég célja a kiváló minőségű alapanyagok használata. „Alapanyagok vásárlásakor el kell döntenünk, hogy milyen minőségi szintet kívánunk kínálni” – ezekkel a szavakkal magyarázza Dr. Jürgen Wigger vezérigazgató a prémium szegmensre és a szakosodott kereskedelmi szektor kereskedelmi partnereire való összpontosítását.


Mindeközben a BEWITAL petfood a világ több mint 50 országában képes partnereinek kínálni a legjobb termékeket, kiterjedt értékesítési támogatást és személyre szabott marketing koncepciókat. A családi vállalkozás számára kulcsfontosságú, hogy azonos szinten beszéljenek üzleti partnereikkel, és megbízható gyártóként és beszállítóként jellemezzék magukat. Olaszországban a BEWITAL petfood nemrégiben bővítette nagykereskedői hálózatát, és jelenleg jelentős mértékben erősíti zászlóshajójuk, a BELCANDO márkájuk támogatását.A haszonállatok és házi kedvencek élelmiszergyártójaként a BEWITAL több mint fél évszázados vállalati múlttal büszkélkedhet, és a második generáció, Dr. Jürgen Wigger és nővére, Ulrike Petershagen vezeti. A südlohn-oedingi üzem jelenleg mintegy 400 alkalmazottat foglalkoztat.

Tovább