+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

FURMINATOR

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

A FURminator® 2002 óta éllovasa a házikedvencek gondozásának. A FURminator® biztonságos, prémium kisállat-gondozó eszközöket kínál, amelyeket könnyű használni. Nálunk csak eredeti, valódi FURminator® termékeket találsz, hogy biztonságosan megtapasztald az igazi szőreltávolítási élményt! 

Tovább
 

A HÁZIKEDVENCEK ÁPOLÁSI ÉS GONDOZÁSI ESZKÖZEINEK KIFEJLESZTÉSE

Több, mint tíz évvel ezelőtt egy profi kisállat-kozmetikus minőségi, jól használható eszközt keresett a kutyák vedlésének kezelésére. Kipróbált minden eszközt, ami csak fellelhető volt a szakmában, és rájött, hogy amit ő keres, nem létezik: elhatározta hát, hogy férjével együtt kifejleszti. Együtt megalkották az első és egyetlen olyan eszközt, amellyel kényelmesen és hatékonyan eltávolítható a házikedvencek meglazult aljszőre: a FURminator® deShedding aljszőrkefe a legnépszerűbb, legkeresettebb, leginkább kedvelt vedléssel kapcsolatos megoldás a piacon.

TOVÁBBFEJLESZTETT FURMINATOR DESHEDDING TERMÉKCSALÁD

Innovatív, szabadalmaztatott szőrhullás elleni termékeivel a FURminator aljszőrkefe megalkotója, a FURminator, egyre magasabbra teszi a mércét. A FURminator szőrhullás elleni termékei, szőrápoló termékei, szőrápolási készítményei, fürdetőszerei és higiéniai megoldásai a házikedvencek és gazdáik számára is teljesebbé teszik, fokozzák a FURminator szőrhullás elleni kezelés élményét. Röviden szólva, a piacon nem találni még egy olyan kisállat-ápolási megoldást, mint a FURminator termékcsalád.

AZ ÉV MÁRKÁJA

Mi sem mutatja jobban a FURminator ismertségét és vásárlóinak hűségét, mint hogy a márka 2017. június 21-én a bécsi Hofburgban „Az év márkája” elnevezésű rangos globális díjban részesült. A FURminator büszke arra, hogy az Ápolási termékek – A vedlés szabályozása kategóriában az egyetlen olyan márka volt, amelyet idén a World Branding Awards márkaépítési díj állatgondozási termékeket elismerő Animalis változatának nemzetközi, Global Tier fokozatára jelöltek. A díj, amelynek odaítélésében fontos szerepe van a fogyasztók véleményének, a legjobb globális márkákat, az általuk végzett munkát és elért eredményeiket ismeri el és jutalmazza. További részletekért olvassa el hírünket.

TUDJUK, HOGY KEDVENCE KÜLÖNLEGES TALÁLJA MEG A KEDVENCÉNEK MEGFELELŐ ESZKÖZT!
A FURminator® biztonságos, prémium kisállat-gondozó eszközöket kínál, amelyeket könnyű használni. Segítenek kialakítani egy professzionális minőségű gondozási rendszert, és minimalizálják a lakásban felgyülemlő kihullott szőrszálak mennyiségét.

Tovább