+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

LEAONARDO

Szűrés
Termék státusza
Ár
300 Ft - 58 709 Ft
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
Kiszerelés/Méret Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Super Premium macskaeledel kedvenc bársonytappancsodnak 
LEONARDO ® Super Premium macskaeledelünket Németországban állítják elő kiváló minőségű alapanyagokból – mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül. És természetesen állatkísérletek nélkül!

Tovább
 

Super Premium macskaeledel kedvenc bársonytappancsodnak

SZENVEDÉLLYEL ALKOTNI VALAMI KÜLÖNLEGESET.  A LEONARDO ® Super Premium macskaeledelünket Németországban állítják elő kiváló minőségű alapanyagokból – mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül. És természetesen állatkísérletek nélkül! Olyan összetevőket tudunk felhasználni, amelyek a multinacionális állateledel cégek számára nem lennének elérhetőek kellő mennyiségben, ha egyáltalán nem. Ezért olyan innovatív összetevőket is találhat állateledeleinkben, mint a krill, a szőlőmagliszt vagy a STAY-Clean TM .

Mi határozza meg a jó macskaeledelt? 

Az összetevők teszik a különbséget. Mivel minden receptjeink ízéről és természetességéről szól, minden egyes receptet a legjobb alapanyagokkal finomítottunk. Számos létfontosságú komponenssel kiegészítve minden LEONARDO® recept hozzájárul a macska jólétéhez, azaz a fogak további védelméhez a káros lepedékképződés ellen, a gyengéd szőrgolyó átmenet támogatásához vagy a benti macskák immunrendszerének további támogatásához.

Holisztikus megközelítés

Minden, amit a macskaeledel tartalmaz, befolyásolja annak a macskának az életképességét, egészségét és várható élettartamát, akivel etetik. A táplálkozás és az egészség közötti kölcsönhatás sokféle és változatos, és a kutya élete során változhat. A LEONARDO ® egy holisztikus táplálkozási koncepció eredménye, amely természetesen kiegyensúlyozott összetevők révén fenntartja a macska vitalitását. Így az értékes összetevők, mint a szőlőmagliszt és a chia mag természetes komplexként működnek együtt. Polifenolokat szállítanak, amelyek ellensúlyozzák a szabad gyököket és az omega-3 zsírsavakat. A LEONARDO ® élelmi rostok tökéletesen kiegyensúlyozottak és prebiotikus funkciókat töltenek be. Ezek olyan hatások, amelyek nem érhetők el, ha az egyes anyagokat később adnák a macskaeledelhez. 

A LEONARDO® macskaeledel egészen más

A münsterlandi telephelyünkön friss húst használunk nedves és száraz élelmiszerek előállításához. A friss hús saját készítésének előnye a helyi beszállítókhoz való közvetlen hozzáférés. Ez azt jelenti, hogy közvetlen befolyásunk van a minőségre, és olyan húst tudunk kiválasztani, amely megfelel a magas követelményeinknek.

Minőségi íz, amelyet macskája élvezni fog

A macskák, akárcsak vadon élő társaik, valódi húsevők. Ezért csak friss húskészítményeket használunk. E termékek magas biológiai értékének köszönhetően macskájának viszonylag kis mennyiségre lesz szüksége ahhoz, hogy kielégítse napi táplálékszükségletét.
Kívácsi vagy hogyan készülnek a LEONARDO szuper prémium eledelei?
Tovább