+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

LEAONARDO

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Super Premium macskaeledel kedvenc bársonytappancsodnak 
LEONARDO ® Super Premium macskaeledelünket Németországban állítják elő kiváló minőségű alapanyagokból – mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül. És természetesen állatkísérletek nélkül!

Tovább
 

Super Premium macskaeledel kedvenc bársonytappancsodnak

SZENVEDÉLLYEL ALKOTNI VALAMI KÜLÖNLEGESET.  A LEONARDO ® Super Premium macskaeledelünket Németországban állítják elő kiváló minőségű alapanyagokból – mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül. És természetesen állatkísérletek nélkül! Olyan összetevőket tudunk felhasználni, amelyek a multinacionális állateledel cégek számára nem lennének elérhetőek kellő mennyiségben, ha egyáltalán nem. Ezért olyan innovatív összetevőket is találhat állateledeleinkben, mint a krill, a szőlőmagliszt vagy a STAY-Clean TM .

Mi határozza meg a jó macskaeledelt? 

Az összetevők teszik a különbséget. Mivel minden receptjeink ízéről és természetességéről szól, minden egyes receptet a legjobb alapanyagokkal finomítottunk. Számos létfontosságú komponenssel kiegészítve minden LEONARDO® recept hozzájárul a macska jólétéhez, azaz a fogak további védelméhez a káros lepedékképződés ellen, a gyengéd szőrgolyó átmenet támogatásához vagy a benti macskák immunrendszerének további támogatásához.

Holisztikus megközelítés

Minden, amit a macskaeledel tartalmaz, befolyásolja annak a macskának az életképességét, egészségét és várható élettartamát, akivel etetik. A táplálkozás és az egészség közötti kölcsönhatás sokféle és változatos, és a kutya élete során változhat. A LEONARDO ® egy holisztikus táplálkozási koncepció eredménye, amely természetesen kiegyensúlyozott összetevők révén fenntartja a macska vitalitását. Így az értékes összetevők, mint a szőlőmagliszt és a chia mag természetes komplexként működnek együtt. Polifenolokat szállítanak, amelyek ellensúlyozzák a szabad gyököket és az omega-3 zsírsavakat. A LEONARDO ® élelmi rostok tökéletesen kiegyensúlyozottak és prebiotikus funkciókat töltenek be. Ezek olyan hatások, amelyek nem érhetők el, ha az egyes anyagokat később adnák a macskaeledelhez. 

A LEONARDO® macskaeledel egészen más

A münsterlandi telephelyünkön friss húst használunk nedves és száraz élelmiszerek előállításához. A friss hús saját készítésének előnye a helyi beszállítókhoz való közvetlen hozzáférés. Ez azt jelenti, hogy közvetlen befolyásunk van a minőségre, és olyan húst tudunk kiválasztani, amely megfelel a magas követelményeinknek.

Minőségi íz, amelyet macskája élvezni fog

A macskák, akárcsak vadon élő társaik, valódi húsevők. Ezért csak friss húskészítményeket használunk. E termékek magas biológiai értékének köszönhetően macskájának viszonylag kis mennyiségre lesz szüksége ahhoz, hogy kielégítse napi táplálékszükségletét.
Kívácsi vagy hogyan készülnek a LEONARDO szuper prémium eledelei?
Tovább