+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

BESTZoo Magazin
AKVARISZTIKA
HÜLLŐ
KISEMLŐS
KUTYA
MACSKA
MADÁR
Szűrés törlése

Így készül a LEONARDO® cicatáp

Kapitány Zoltán
Kapitány Zoltán
2021.06.08 14:44
Így készül a LEONARDO® cicatáp
Nem sok vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani száraz és nedves macskaeledeleit. Hagyományosan, a gyártók húslisztet használnak a száraz eledel előállításhoz 

Így készül a LEONARDO® Szuper Premium cicaeledel


Nem sok vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani száraz és nedves macskaeledeleit. Hagyományosan, a gyártók húslisztet használnak a száraz eledel előállításhoz és friss húst a nedves eledelhez. Ennek eredményeképpen a két gyártási folyamat nagyon különböző.


 
NEDVES ÉS SZÁRAZ ÉTEL UGYANAZON CÉGTŐL HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉS FENNTARTHATÓSÁG LÉTFONTOSSÁGÚ ELEMEK AZ ÖSSZETEVŐK JELENTIK A KÜLÖNBSÉGETVALAMI KÜLÖNLEGES LÉTREHOZÁSA, SZENVEDÉLLYEL

Leonardo ® Super Premium cicaeledel Németországban gyártott kiváló minőségű alapanyagokból – mesterséges színezékek, aromák, tartósítószerek és természetesen állatkísérletek nélkül! Képesek vagyunk olyan összetevőket felhasználni, amelyek nem állnak elegendő mennyiségben rendelkezésre a nagy multinacionális állateledel gyártó vállalatok számára. 

Ezért olyan innovatív összetevőket is találhat kedvencének gyártott ételünkben, mint például: krill, szőlőmagliszt vagy STAY-Clean TM .

 

 

AZ ÖSSZETEVŐK JELENTIK A KÜLÖNBSÉGET
 

Mivel receptjeink ízéről és természetességéről van szó, minden egyes receptet finomítottunk a legjobb összetevőkkel. Számos létfontosságú összetevővel kiegészítve. Minden LEONARDO® recept hozzájárul a cicája wellness érzéséhez és védi a fogakat további a káros lepedékképződés ellen. A kíméletes szőrlabda áthaladás segítése és az immunrendszer támogatása, minden bent tartott cicának. 


 

A LEONARDO® CICAELEDEL EGÉSZEN MÁS

A Münsterland régióban lévő gyárunkban friss húst használunk a nedves és száraz eledelek előállításához. Saját friss húsunk elkészítésének előnye az, hogy közvetlen kapcsolatban vagyunk a helyi beszállítókkal. Ez azt jelenti, hogy közvetlen hatással vagyunk a felhasznált alapanyagok minőségre, és olyan húst választhatunk, amely megfelel a magas minőségi követelményeinknek.

 

 

TUDJON MEG TÖBBET A LEONARDO ® CICAELEDEL GYÁRTÁSÁRÓL

TUDJON MEG TÖBBET AZ EXKLUZÍV ÉS EGYEDÜLÁLLÓ THERMAL-MIX-ELJÁRÁSRÓL, AMELYET A LEONARDO ®  CICAELEDEL GYÁRTÁSÁHOZ HASZNÁLUNK :

 

CSAK A LEGJOBB ALAPANYAGOKAT VÁLASZTJUK KI A LEONARDO ® MACSKAELEDELHEZ. ELŐSZÖR IS, MINDEN ÖSSZETEVŐ – A FRISS HÚSTÓL A ROPOGÓS ZÖLDSÉGEKIG – A NAGY TURMIXGÉPBE KERÜL.
A HÚSKEVERÉKET AKKOR KONZERVÁLJUK, AMIKOR MÉG HIDEG VAN.
A LEZÁRT DOBOZOKAT EGY NAGY EDÉNYBEN, ÓVATOSAN GŐZBEN FŐZZÜK.

EZUTÁN A DOBOZOKAT CÍMKÉZZÜK, MEGKAPJÁK EGYEDI  CÍMKÉJÜKET ÉS  TÉTELSZÁMUKAT BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN.

MAJD INNEN KÜLDJÜK KI ÜGYFELEINKNEK ÉS NÉGYLÁBÚ BARÁTAIKNAK.

 

 A LEONARDO®, megfelelően adagolva biztosítja mindazt, ami az Ön cicájának vitalitását növeli. 

Mivel nem minden cicának van ugyanarra szüksége, ennek megfelelően alakítottuk ki kínálatunkat és adtunk hozzá létfontosságú, vitális összetevőkkel.

A ProVital erősíti a cica immunrendszerét a természetes élesztőből származó sejtfal összetevőkkel (ß-glükán)

A STAY-Clean™, egy kiválóan oldódó C-vitamin speciális hozzáadása a LEONARDO®  száraz- eledelekhez, mely bizonyítottan csökkenti a lepedékképző baktériumok fejlődését.

 

Létfontosságú összetevőkAzték zsályamag

Természetes nyálkaanyagokkal támogatja az emésztést és 20% Omega-3 zsírsavat tartalmaz.

 

Gyógynövények

Fokozza az ízhatást és természetes életerőt adó anyagokat ad az eledelhez.

 

Tengeri zooplankton

Különösen gazdag egészséges tápanyagokban és olyan létfontosságú összetevőkben, mint az Omega-3 zsírsavak, asztaxanthin és természetes enzimek. 

 

FOLYAMATOSAN NYOMON KÖVETHETŐ

A környezet iránti felelősségtudat, valamint az emberek és a természet iránti szeretet vezérel bennünket. A lehető legjobb és legtermészetesebb eledelt szeretnénk biztosítani a cicájának, miközben a környezetet is óvjuk. Ezért elkötelezettek vagyunk a fenntartható gyártási és termelési módszerek iránt.

Az egyedülálló gyártási eljárásunkkal nagy mennyiségű energiát takarítunk meg azáltal, hogy húsliszt helyett friss húst használunk! A Német Szövetségi Környezetvédelmi Minisztérium környezetkímélő innovációs programjának támogatását élvezzük. Az ISO 14001 tanúsítványunk a bizonyíték, hogy cégünk más területein is komolyan vesszük a környezetvédelmet. 

Aktív résztvevői vagyunk az állatvédelemnek és számos állatvédelmi kezdeményezést támogatunk.

HOLISZTIKUS SZEMLÉLET

Minden alkotórész, amit egy cicaeledel tartalmaz, hatással van a macska életerejére és várható élettartamára. A táplálék és egészség közti kölcsönhatás sokrétű lehet és a cica élete során gyakran változásokat idézhet elő.

A holisztikus szemlélet eredménye a LEONARDO®, mely cicájának életerejét az összetevők egyensúlyán keresztül őrzi meg. Így az értékes adalékok, mint a szőlőmagliszt és az azték zsályamag, természetes tápanyag komplexként fejtik ki hatásukat.

Ezek Omega 3 zsírsavakat és polifenolokat szállítanak a szabad gyökök ellen. A bennük megtalálható ballasztanyagok tökéletes egyensúlyban vannak és prebiotikus (életmegőrző) szerepet játszanak.

 

Ezeket a hatásokat nem lehetne elérni, ha az egyes elkülönített anyagokat utólag adnánk az eledelhez.

LEONARDO® Szuper Premium cicaeledelek

Rendelhető
Kedvencekhez