+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

LITTLE ONE

Szűrés
Termék státusza
Ár
1 060 Ft - 3 890 Ft
ÁLLAT
ÁLLAT FAJTA
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Little One - Prémium keverékek csak is a legjobb minőségben!

A Little One a kisállat-iparban szerzett hosszú tapasztalata lehetővé teszi a Little One számára, hogy a legnépszerűbb termékek optimális választékát kínála. A kínálatban szereplő termékek mindent biztosítanak a házi kedvenceknek, amelyek jó egészségük megőrzéséhez szükséges.

Tovább
 

 

LITTLE ONE - Aranyos, Kíváncsi, Jellegzetes.

Mi jut először eszedbe, ha tengerimalacra, nyúlra, hörcsögre vagy bármilyen más kisállatra gondolsz? Aranyos Kíváncsi. Jellegzetes. Ilyen a Little One márkánk is . Egy kis kedvenc személyiségének tükreként a kisgazdi tudja a legjobban, mire van szükség a kedvence egészséges, aktív és boldog életéhez.

A kisállat-iparban szerzett hosszú távú tapasztalat lehetővé teszi a Little One számára, hogy a legnépszerűbb termékek optimális választékával rendelkezzen. A kínálatban már több mint 70 termék található, amelyek nemcsak mindent biztosítanak a házi kedvenceknek, amelyek jó egészségük megőrzéséhez szükségesek, hanem arra is, hogy ösztönözzék aranyos személyiségüket, játékos karakterüket és hajlandóságukat a körülöttük lévő világ felfedezésére.

Az állattartók bíznak a Little One márka minőségében és megbízhatóságában, amit a márka termékei iránti gyorsan növekvő kereslet is megerősít. Nagyra értékeljük ezt a hírnevet, és szenvedélyesen fejlesztjük és gyártjuk a legjobb minőségű termékeket – amelyeket a háziállatok szeretnek és a tulajdonosok megbíznak benne.

Tovább