+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

FRONTLINE

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

FRONTLINE termékek széles választékban készültnek, hogy minden kutya és macska tulajdonos megtalálja a számára legmegfelőbbez. Nem véletlenül a legnépszerübb és legrégebb óta forgalomban található készítményeknek.

Tovább
 

Élősködők elleni védelem 

Ezek a termékek komoly segítséget nyújthatnak a kutyák és macskák számára a kellemetlen és veszélyes élősködőkkel szemben, elsősorban a bolhák és kullancsok, szúnyogok vagy akár a legyek elleni hatékony védekezésben. A spot on készítményeket gyors és egyszerü használat és hatékpny védekezés jellemzi. A kutyádon vagy macskádon levő bolhák és kullancsok nem csak kellemetlenek, de komoly betegségeket is terjeszthetnek. A kullancs a Lyme-kór terjesztője lehet, míg a bolhák csípése okozta tartós viszketés gyakran parazita betegségek és fertőzések kialakulását okozhatja embernél és állatnál egyaránt. Ezért nagyon fontos, hogy megvédjük kutyánkat és macskánkat ezektől az élősködőktől, illetve megakadályozzuk a bolhák elszaporodását, mivel azok könnyen az egész lakásodat is eláraszthatják és nem csak kedvenced veszélyeztetik. A kölyökkutyák idejük nagy részét aktívan a szabadban szeretik tölteni, így sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, és mivel immunrendszerük fejletlenebb, még inkább szükségük lehet az élősködök elleni védelemre. Hatékony bolha- és kullancsirtó szerekket könnyedén megoldhatod és fellélegezhetsz.
A BESTZoo.hu webáruházban szívesen segítünk a gazdiknak a számukra legmegfelelőbbet kiválasztani. Ha kérdésed lenne vedd fel velünk a kapcsolatot, emailben vagy telefonon szívesen állunk a rendelkezésedre.
Tovább