+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

8IN1

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

8in1 - Kiváló minőség, szabadalmaztatott  technológia

Az 8in1 kiváló minőségű termékei között megtalálja a szabadalommal védett, ízletes csirke- vagy marhahússal töltött rágócsontokat, speciális, „nutri-centerrel” ellátott jutalomfalatokat, valamint méltán híres minőségi ápolási termékeket. A legjobb minőségű termékeket nyújtja a kisállat boldogságához, egészségéhez, megfelelő táplálkozásához.

Tovább
 

Az 8in1 Márka története

Az 8in1-nek már több mint 100 éves öröksége van a kitűnő minőségű kisállat-ellátási termékek gyártásában. Az első ilyen termék New Yorkban készült, amikor a Harold Feed Supply nevű cég tulajdonosa, Mr Harold felismerte, hogy (a fellépett igényekre reagálva) szükség volna jó minőségű eledelre az új kisállattartási divat, vagyis a kanárimadarak számára. Ezek a nagyvárosi kanáritartók új divat alapjait fektették le az állattartásban az által, hogy állataikat csak kedvtelésből tartották, és kizárólag a legjobbat óhajtották számukra. Mr Harold erre úgy válaszolt, hogy megalkotott egy tápértékben gazdag, 8 különböző magból álló keveréket, amely egészséges és kiegyensúlyozott, teljes értékű étrendet jelentett a madarak számára. Az 8in1 név hamarosan terjeszkedni kezdett, és új termékekkel bővítette a kínálatot, más kisállattartók (kutya- és macskatulajdonosok) számára is, akik ezen termékek előnyeit felismerték, és ezek azok, amelyek manapság világszerte a kisállattartók első számú választását jelentik.

8in1 - Szeresse az állatokat, tisztelje természetüket!

Kutyájának számos különféle szükséglete van. Ahogy nem sajnálja tőle a rá fordított időt és szeretetet, hogy bizalma legyen Ön iránt, és biztonságban érezze magát, úgy szeretne megadni számára minden olyasmit is, ami ahhoz szükséges, hogy boldog és egészséges maradjon. Akár otthon tartózkodik, akár autóban ül, akár a városban vagy egyéb közterületen jár, gyakran kell összhangba hoznia kutyája igényeit saját és más emberek, vagy más kutyák igényeivel. Ez az, amiben mindig számíthat az 8in1-ra!

Az 8in1 márka a kezdetek óta folyamatosan újra és újra megújul, s a legjobb minőségű termékeket nyújtja a kisállat boldogságához, egészségéhez, megfelelő táplálkozásához – mindezt az 8in1 számára ma is középpontban álló alapértékek mentén: ápolás, odafigyelés és megértés, kutatás és fejlesztés, szakértelem és új ismeretek, minőség és célnak megfelelő megoldások, felhasználóbarát hozzáállás, tisztelet, bizalom.

Tovább