+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

BESTZoo Magazin
AKVARISZTIKA
HÜLLŐ
KISEMLŐS
KUTYA
MACSKA
MADÁR
Szűrés törlése

8in1 Kutyapelenka – Friss fű illattal

BESTZoo
BESTZoo
2021.06.08 14:09
8in1 Kutyapelenka – Friss fű illattal

Az 8in1 Kutyapelenka nagy mennyiségű nedvességet képes magába szívni, köszönhetően az alkalmazott mikroszerkezetű szövetének, mely erős és jól ellenáll a kutya karmainak is.

8in1 Training Pads Kutyapelenka – Friss fű illattal

Jól használható hosszabb időt lakásban töltő kutyák esetében, de az inkontinenciától szenvedő kutyáknak is nagy segítséget jelent. Használata igen előnyös hosszabb utazások esetén, szállító kosarakban illetve dobozokban, autóban, vagy repülőgépen is jól alkalmazható.

A 8in1 Training Pads Kutyapelenka nagy mennyiségű folyadékot képes elnyelni, saját tömegének akár 100 szorosát képes felszívni. Speciálisan kifejlesztett mikroszerkezetének köszönhetően a kellemetlen szagot és a nedvességet magában tartja. Szakadásmentes, erős és strapabíró anyaga rendkívül biztonságos szivárgásmentes védelmet biztosít. Szabadalmaztatott 'Ammonia Guard' szagmegkötő képességgel.

 

8in 1 Training Pad előnyei

1. A friss fű illata
Egy speciálisan a kutyák érzékeinek megfelelően kifejlesztett illatanyag, amely hozzásegíti a kölyökkutyát, hogy a dolgát a kutyapelenkán végezze el

2. Kifejezetten csak a kutyák érzékelik a csalogató illatot, ami aktívan bevonja a pelenka felületét.

A kutyapelenka friss fű illata segíti hozzászoktatni a kutyát, hogy mielőbb odakint végezze el a dolgát, így kutyát hamar rászoktatja a füvön, természetben való szükséglet elvégzésére

3. A pelenka elnyeli térfogatának a 100-szorosát vizeletből (folyadékból)

A 8in1 Training Pads Kutyapelenka saját térfogatának akár a 100szorosát is képes folyadék formájában felszívni

 

4. Egy különleges technológiai rendszer, amely elnyeli a szagokat és hosszantartó frissességet biztosít.

A 8in1 Training Pads Kutyapelenkában megtalálható az 'Ammonia Guards' , mely egy különleges szagmegkötő rendszer, ami magába zárja a szagokat és hosszan tartó friss illatról gondoskodik

5.  A felülete rendkívül tartós és kopásálló anyagból készül, sarkainál duplán erősített kétrétegű, így biztonsággal megakadályozza a folyadék szivárgását.

 

Sarkai kétrétegűek, hogy a kutyapelenkából minden esetben meggátolja a "kutyapisi" kifolyását, valamint alja különlegesen ellenálló és magas szakítószilárdságú anyagból készül.

 

Kifejezetten ajánlott

• kölyökkutyák tartásánál
• szobatisztaságra nevelésnél
• hosszabb ideig a lakásban egyedül hagyott kutyák tartásánál
• inkontinens, beteg vagy öreg kutyákhoz
• műtétek utáni, lábadozó időszakban

Minden lakásban tartott kölyök és felnőtt kutya számára ajánlott.

Kínálatunkban megtalálható az 8in1 szuper kutya pelenkája!
(kattintson a képre)