+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

ACANA

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
TESTMÉRET Testméret szerinti szűrés
Hústartalom Hús fajta szerinti szűrés
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

Az ACANA kutya-és macskaeledelek egy új kategóriáját alkotta meg. A termékfejlesztés során kétféle szempontot vettek figyelembe. Először is az evolúció során kialakult húsban és fehérjében gazdag étrendet, másodszor, olyan alapanyagokat használnak fel, amelyeket a környéken élő partnereik fenntartható módon termelnek, tenyésztetnek vagy halásznak és naponta frissen szállítanak.

Tovább
 

Acana márka története

A gyár Kanada nyugati részén Edmonton mellett, Alberta tartományban található. Az alapító célja az volt, hogy ne csak az USA-ban gyártott termékek legyenek elérhetőek a piacon, hanem a kanadai gazdik hazai márkával is táplálhassák a házi kedvenceiket, és létrejött az ACANA márka (Alberta és Canada).

Az 1990-es évek elején indult gyártás a kezdetekben csak Kanada nyugati részét látta el szárazeledelekkel, de a kiváló minőség híre az évtized végén eljutott Európába, és ettől a pillanattól kezdve megállíthatatlan a sikerszéria.

Magyarországra 2000-ben érkezett az első szállítmány ACANA. Az ORIJEN márka 2006-ban jelent meg, a szó jelentése a „kezdet”, utalva a ragadozók eredeti, ősi étrendjére. Azonnal sokkolta az európai piacokat: semmi gabona, magas fehérje és sokféle húsból készült. Mindezek a jellemzők abban az időben elképzelhetetlenek voltak, hiszen szinte az összes táp tele volt gabonával, alig volt bennünk hús, az is leginkább vágóhídi hulladék. Az ORIJEN egy kisebb pánikrohamot is kiváltott a hazai konkurenseinknél, még az Állatorvostudományi Egyetem nagyágyúival is lövettek ránk, teljesen sikertelenül. A mai napig a legfelső minőségi kategória csúcsának számít az ORIJEN, trónkövetelőknek se híre, se hamva. 2013. év egy újabb mérföldkő: megjelennek az Freeze-Dried (fagyasztva szárított) jutalomfalatok és teljes értékű eldelek.

Külön említés érdemel ez a csúcstechnológia!

A freeze-dry (FD) konyhánkban található nitrogén alagutakban gyorsfagyasztjuk a nyers húsokat és belsőségeket nagyon alacsony hőmérsékletre (-55°C - 70 °C), azonnal bezárva az értékes tápanyagokat. A 18 óráig tartó fagyasztva szárítás folyamata során, az alapanyagok megfagyott nedvességtartalmát jégpára formában távolítjuk el vákuum segítségével, mialatt a víz folyékony halmazállapota kimarad. Ez azt jelenti, hogy kizárólag a víz távozik el a húsokból, belsőségekből és halakból, a táp-, illat- és ízanyagok koncentrált formában ottmaradnak a helyükön, ennek köszönhetően lesznek táplálóak és rendkívül ízletesek az ORIJEN és ACANA FD- jutalomfalatok és az ORIJEN FD-eledeleket, a kutyák és macskák imádják!

Egyediség

Az ACANA gyártásakor több mint 30-féle húst és legalább 35-féle belsőséget használunk fel a különféle termékekben! A páratlan választék a baromfihúsoktól, a vörös húsokon keresztül a tengeri és édesvízi halakig terjed. Nincs hasonló sem a piacon!

Gyártás- gyár bemutató

A Champion Petfoods-nak két konyhája van Kanadában és az USA-ban (Kentucky). A kanadai konyhában főzzük az Európába kerülő száraz kutya-és macskaeledeleket, az amerikai konyhánkban pedig a fagyasztva szárított termékeink készülnek. A felhasznált alapanyagaink jelentős része FRISS vagy NYERS. A friss alapanyagokat kizárólag hűtéssel tartósítjuk, a nyers alapanyagokat a legfrissebb állagukban fagyasztjuk le.

Ennek abban van a jelentősége, hogy a feldolgozottság szintje a lehető legalacsonyabb, ezért a tápanyagok kevésbé sérülnek, mielőtt megfőzzük (extrudálás), illetve fagyasztva szárítjuk az összetevőket. A friss vagy nyers alapanyagok naponta érkeznek a konyháinkba közvetlenül a farmerektől, a rancserektől és a halászoktól. Ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb, ez a növeli a termékbiztonságot és garantálja a magas minőséget. Az emberi fogyasztásra is alkalmas friss vagy nyers húsaink a farmokról, a rancsokról és Csendes-vagy az Atlanti-óceánból jellemzően pár nap alatt érnek a konyháinkba, majd 2 nap múlva bekerülnek a tápszemcsékbe.

Acana értékei

Biológiai szükségleteknek megfelelő eledeleket gyártunk friss vagy nyers alapanyagokból macskáknak és kutyáknak. A biológiai szükségleteknek megfelelő eledelnek tükröznie kell a természetes étrendben található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát.

WholePrey (EgészPréda): a ragadozó a zsákmányállat szinte összes részét elfogyasztotta, ezért az ACANA és ORIJEN termékek a húsok mellett belsőségeket, porcokat és emészthető csontokat tartalmaznak. Ezért a felhasznált halak jelentős részét EGÉSZBEN főzzük meg.

Nincs bérgyártás! Saját termékeinket, saját magunk készítjük.

Tovább