+36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25 |  BESTZOO pontok NEKED |ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -   Minimum vásárlási érték (szállítás nélkül) bruttó 3000 Ft.

BEAPHAR

Szűrés
Termék státusza
Ár
600 Ft - 16 561 Ft
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
ÉLETKOR Életkor szerinti szűrés
Kiszerelés/Méret Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!
MÉRET

A Beaphar több mint 86 országban kínál megfizethető, elérhető, kiváló minőségű egészségügyi, gondozási és táplálkozási termékeket háziállatok és családjaik számára. Házi kedvenceink nem csak állatok. Ők a barátaink és a családunk. A Beaphar úgy gondolja, hogy a legjobb gondoskodást érdemlik, és ezt mi biztosítjuk. Azt akarjuk, hogy minden kisállat és családja hozzáférjen minőségi, megfizethető, megbízható egészségügyi, ápolási és táplálkozási termékekhez.

Tovább
 


A BEAPHAR TÖRTÉNETE

Beaphar története messzire nyúlik vissza. A céget 1942-ben alapította az a férfi, akiről a cég el is nevezték: Be rnard A a ( Phar macie). A kutyáknak és macskáknak szánt homeopátiás termékek bevezetése után a vállalat az 1950-es és 1970-es évek között jelentős növekedést ért el az első háziállatok számára készült állatgyógyászati ​​készítmények és ápolószerek kifejlesztése és gyártása révén.

1979-ben a vállalat saját kutatás-fejlesztési részleget hoz létre laboratóriummal. Ez lehetővé tette a vállalat számára, hogy jelentős lépést tegyen előre az állatgyógyászat világában, és később, 1983-ban, ez vezetett az első kutyák számára készült bolhanyakörvünk elkészítéséhez. 1993-ban új mérföldkő következett: Nyolc év tanulmányozás és előkészítés után regisztrálták az első bolhafoltokat. A Beaphar az egyik legelső cég volt ezzel a bejegyzéssel.

A Beaphar jelenleg saját értékesítési irodákkal rendelkezik Hollandiában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Belgiumban, Magyarországon, Spanyolországban, Lengyelországban, Norvégiában és a Cseh Köztársaságban. Az ezekben az országokban dolgozó saját Beaphar-alkalmazottakon kívül a Beaphar a világ minden tájára exportálja termékeit nagy forgalmazói hálózatán keresztül.

A Beaphar termékei négy gyárban készülnek Raalte-ban, Hedelben és Gainsborough-ban (Egyesült Királyság). A Beaphar márka növekedésének támogatása érdekében jelenleg egy új gyár építése folyik Raalte városában.


Mert a házi kedvencek is családtagok

A család, a minőség és a törődés mellett állunk. Ezek az értékek a Beaphar alapkövei és cégünk lényege.

Mivel házi kedvenceink a család megbecsült tagjai, a Beaphar úgy véli, hogy az állattulajdonosoknak könnyen hozzá kell férniük a minőségi ápolószerekhez és megfizethető gyógyszerekhez. A Beaphar több mint 86 országban kínál megfizethető, elérhető, kiváló minőségű egészségügyi, gondozási és táplálkozási termékeket háziállatok és családjaik számára. De nem állunk meg itt.

Házi kedvenceink nem csak állatok. Ők a barátaink és a családunk. A Beaphar úgy gondolja, hogy a legjobb gondoskodást érdemlik, és ezt mi biztosítjuk. Azt akarjuk, hogy minden kisállat és családja hozzáférjen minőségi, megfizethető, megbízható egészségügyi, ápolási és táplálkozási termékekhez.

Ez hajtja alkalmazottainkat – akik 90%-ának van saját házi kedvence.


Fenntarthatóság

A Beapharnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vállalkozásunkat fenntarthatóbbá tegyük. Ma minden eddiginél nagyobb felelősséget vállalunk azért, hogy bolygónk fenntartható legyen a mai családok és a jövő generációi számára. A fenntarthatóság iránti aggodalmunk szilárdan a célunkban gyökerezik: „ Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a háziállatok, az emberek és a bolygó jólétét, és törődjünk egymással és a következő generációkkal .


Kiterjedt termékválaszték
A jelenlegi Beaphar termékcsalád a kutyákra, macskákra, kis állatokra és madarakra fókuszál. Leányvállalatunk, a King British alatt haltermékeket is forgalmazunk, és a Primeval márka közelmúltbeli felvásárlásával lépéseket tettünk a lópiacon is.Ezen állatok számára kínálatunk elsősorban bolhák és kullancsok elleni, az állatnak és a környezetnek szánt termékekből, különféle táplálék-kiegészítőkből, tejpótló készítményekből, fogápolási termékekből, szem- és fülápolási termékekből és mindenféle ápolószerből áll, beleértve a szőrzetet is. szőrme. 

Tovább