+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

BESTZoo Pontok Neked

A BESTZoo PONT NEKED - GYŰTSD A PONTOKAT ÉS VÁSÁRÓLJ OLCSÓBBAN!

Elindult törzsvásárlói programunk, ahol szeretnénk megjutalmazni téged, mint hűséges vásárlónkat! Regisztrálj és vásárolj a bestzoo.hu webáruházunkban és mi minden vásárlásod után, a vásárlásod értékének akár 3%-át az (minden terméknél meg találod a pontos értéket) levásárolhatod a következő rendelésednél vagy gyűjtheted tovább! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváírjuk. A "BESTZoo pont neked" pontok jóváírásáról e-mail-ben mindig tájékoztatunk, amely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre beválthatod.

A BESTZoo PONT NEKED PROGRAMMAL KAPCSOLATOS RÉSZLETES INFORMÁCIÓK:

 A hűségpontok jóváírása nem kerül feltüntetésre az aktuális számláidon és semmilyen erre vonatkozó információ sem.

 Minden vásárló már az első vásárláskor jogosult a hűségpont programunkban részt venni, amennyiben regisztrálja magát a webáruházunkban.

 A hűségpontok a rendelés lezárása után 90 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.

A BESTZoo PONT NEKED PONTGYŰJTÉS AUTOMATIKUS

 hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén.

 A pontok a rendelés lezárása után (pl. kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

 Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító megrendelésétől.

 A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

 A rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt minden vásárlóknak kiküldjük ( a regisztrált e-mail címére), akik nem igényeltek hírlevelet.

 

A BESTZoo PONT NEKED - FELHASZNÁLÁSA

Az aktuális BESTZoo pont neked pontegyenleged belépés után a profilod menüjében nyomon tudod követni. Egy választott termék árának 50%-át lehet pontból fizetni. Tehát ha van 3000 pontod van a gyüjtőszámládon, akkor azt egy 6000Ft-os termékre tudod teljes egészében felhasználni. Ha a termék csak 4000 Ft akkor 2000 pontot tudsz felhasználni és még marad 1000 pont a pontgyűjtő számládon amit a következő vásárlásokkor tudsz majd felhasználni).

FONTOS:  elállás esetén, ha pontjaid időközben felhasználásra kerültek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek az adott visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a pontgyüjtő számlád egyenlegéről.

A BESTZoo PONT NEKED PROGRAM LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓI:

 Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (ez minden esetben automatikusan megtörténik).

 A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 90 napig használhatod fel, ezután a fel nem használt pontokat elveszíted!

 Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.

Sikeres pontgyűjtést mindenkinek!