Beaphar No Stress Párologtató Utántöltő  30Ml
Beaphar No Stress Párologtató Utántöltő 30Ml
4 990 Ft

Beaphar No Stress Párologtató Utántöltő 30Ml

A No Stress Nyugtató hatású párologtató és utántöltő praktikus megoldás kutyája stressz-szintjének csökkentésére. Új háziállat érkezése, vihar, tűzijáték - ezek mind olyan faktorok, melyek szorongást válthatnak ki a kutyákból, és olyan káros viselkedéshez vezethetnek, mint a csaholás, a rágás, a jelölgetés vagy a fegyelmezetlenség.

Az elektromos párologtató természetes macskagyökér-kivonatot bocsát ki, mely nyugtató tulajdonságairól ismert. Egy utántöltő (30 ml) akár 4 hétig is csökkenti a stresszt és a nem kívánt viselkedést kutyáknál.

Tartalma: 1 db 30 ml-es palack

Raktáron
4 990 Ft
Egységár: 166 333 Ft/L
Részletek

A No Stress Nyugtató hatású párologtató és utántöltő praktikus megoldás kutyája stressz-szintjének csökkentésére. Új háziállat érkezése, vihar, tűzijáték - ezek mind olyan faktorok, melyek szorongást válthatnak ki a kutyákból, és olyan káros viselkedéshez vezethetnek, mint a csaholás, a rágás, a jelölgetés vagy a fegyelmezetlenség. Az elektromos párologtató természetes macskagyökér-kivonatot bocsát ki, mely nyugtató tulajdonságairól ismert. Egy utántöltő (30 ml) akár 4 hétig is csökkenti a stresszt és a nem kívánt viselkedést kutyáknál. Használat: Csavarja le a kupakot az utántöltőről majd csavarja be ezt a párologtató aljába. Helyezze a párologtatót az aljzatba. A párologtatót csak olyan fali elektromos dugaljban használja, amely biztosítja a készülék és a palack függőleges helyzetét használat közben. Amikor az utántöltőből az összes folyadék elpárolgott, húzza ki a párologtatót az aljzatból. Alkalmazza akár 50 m²-en. Az aljazatba helyezéstől számítva kb. 1 órán belül kifejti hatását. Hatóanyag: Természetes macskagyökér- és levendula-kivonatot tartalmaz. Tartalma: 1 db 30 ml-es palack

Adatok
MÁRKA
BEAPHAR
Várható kiszállítás
2021.10.25
Cikkszám
6521009611
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek