Orijen Cat Jutalomfalat Freeze Dried Tundra Cat 42,5G macska jutalomfalat

Rendelhető

A legizgalmasabb jutalomfalatunk nem mindennapi húsokból készült, lemásolva a végtelen tundrán portyázó macskafélék változatos étrendjét
100 % kecske, gímszarvas, vaddisznó, kacsa, bárány és makréla. A húsok, a hal és a különféle belsőségek számtalan tápanyag és illat természetes forrásai. Kíméletes fagyasztva szárítás a konyhánkban, semmi mesterséges tartósítószer, a nyers állati alapanyagok megőrzik természetes tulajdonságaik jelentős részét.


A feltüntetett ár kizárólag webshopunkban érvényes.

2 190 Ft
Egységár: 62 571 Ft/KG
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
ÖSSZETÉTEL:

IMÁDOTT ALAPANYAGAINK MEGBÍZHATÓ PARTNEREINKTŐL

Nyers kecske (10 %), nyers gímszarvas (10 %), nyers vaddisznó (10 %), nyers kacsa (10 %), nyers bárány (10 %), nyers báránymáj (10 %), nyers makréla (9,9 %), nyers vaddisznómáj (8 %), nyers kecskemáj (6 %), nyers gímszarvasmáj (6 %), nyers kecskevese (2 %), nyers kecskebendő (2 %), nyers gímszarvasvese (2 %), nyers gímszarvasbendő (2 %), nyers vaddisznóvese (2 %).

ADALÉKANYAGOK (per kg): Technológiai adalékanyagok:

természetes forrásból származó tokoferolokban gazdag kivonat. BŐSÉGES HÚSOKBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN A fehérjékben gazdag ORIJEN jutalomfalatokat 100 % minőségi állati alapanyagokból készítettük.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK

Nyersfehérje (min.) 40 % Nyerszsír (min.) 35 % Nyersrost (max.) 1 % Nyershamu (max.) 9 % Nedvesség (max.) 2 %   KALÓRIATARTALOM ME (számított metabolikus energia) = 5095 kcal/kcal vagy 1 kcal per jutalomfalat

ETETÉS:

MENNYI JUTALOMFALATOT ADHATOK?

Az elhízás a macskáknál is általános probléma, ennek legfőbb oka a túletetés; más szóval a kedvencünk több kalóriát fogyaszt, mint amennyit felhasznál. Ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy a cicád mennyi kalóriához jut a különféle táplálékokból: szárazeledel, gazdi által meghagyott maradékok és jutalomfalatok stb. Az ORIJEN jutalomfalatok mennyiségét úgy célszerű meghatározni, hogy a ne haladja meg a javasolt napi kalóriaszükséglet 10 %-át. Sokakban felmerül a kérdés: mennyi a macskám javasolt kalóriaszükséglete naponta? Nagyon könnyen kiszámíthatjuk a macskánk által fogyasztott ORIJEN termék oldalán található információkból. Vegyük az ORIJEN Tundra szárazeledelt! Az etetés oldalon szerepel a termék metabolikus energiatartalma, 4120 kcal / kg. Ha a cicánk 2 kg és ideális a testsúlya, akkor az etetési táblázat szerint 35 gramm (vagy 0,035 kg) ORIJEN biztosítja a napi kalóriaszükségletét. Ez a mennyiség 144 kcal/nap (3860 × 0,035 = 144) energiaszükségletet jelent. Tehát a jutalomfalatok mennyisége ne haladja meg 15 kilokalóriát, azaz 15 db jutalomfalatot naponta.

A fenti számítás akkor érvényes, ha a macskánk kizárólag szárazeledelt fogyaszt! Vegyes táplálás esetén az étrend összes elemének energiatartalmát kell figyelembe venni.