Orijen Cat Jutalomfalat Freeze Dried Original 35G macska jutalomfalat

Rendelhető

SZABADON TARTOTT BAROMFIKBÓL ÉS VADON FOGOTT ÖRDÖGHALBÓL
100 % szárnyas húsok és egész ördöghalak, melyek nyersen érkeznek a konyhánkba.. A halak egészben, a baromfik tápláló arányokban: a hús és belsőségek mellett emészthető csontok és porcok, mint a tápanyagok természetes forrásai.


A feltüntetett ár kizárólag webshopunkban érvényes.

1 690 Ft
Egységár: 48 286 Ft/KG
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
ÖSSZETÉTEL:

IMÁDOTT ALAPANYAGAINK MEGBÍZHATÓ PARTNEREINKTŐL

Nyers csirke (30 %), nyers pulyka (30 %), nyers csirkemáj (8 %), nyers csirkeszív (8 %), nyers pulykamáj (8 %), nyers pulykaszív (8 %), nyers ördöghal (3,9 %), nyers csirkezúza (2 %), nyers pulykazúza (2 %).

ADALÉKANYAGOK (per kg):

Technológiai adalékanyagok: természetes forrásból származó tokoferolokban gazdag kivonat.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK

Nyersfehérje (min.) 45 % Nyerszsír (min.) 35 % Nyersrost (max.) 1 % Nyershamu (max.) 5 % Nedvesség (max.) 2 %   KALÓRIATARTALOM ME (számított metabolikus energia) = 5430 kcal/kcal vagy 1 kcal per jutalomfalat

ADAGOLÁS

MENNYI JUTALOMFALATOT ADHATOK?

ORIJEN jutalomfalatok mennyiségét úgy célszerű meghatározni, hogy a ne haladja meg a javasolt napi kalóriaszükséglet 10 %-át. Ha a macskánk 2 kg és ideális a súlya, akkor az etetési táblázat szerint 35 gramm (vagy 0,035 kg) ORIJEN biztosítja a napi kalóriaszükségletét. Ez a mennyiség 146 kcal/nap (4160 × 0,035 = 145,6) energiaszükségletet jelent. Tehát a jutalomfalatok mennyisége ne haladja meg 15 kilokalóriát, azaz 15 db jutalomfalatot naponta.

A fenti számítás akkor érvényes, ha macska kizárólag szárazeledelt fogyaszt! Vegyes táplálás esetén az étrend összes elemének energiatartalmát kell figyelembe venni.