Kingstar Szilikonos Cicaalom Zöldalma Illattal  10L
Kingstar Szilikonos Cicaalom Zöldalma Illattal 10L
4 699 Ft

Kingstar Szilikonos Cicaalom Zöldalma Illattal 10L

KINGSTAR SZILIKONOS CICAALOM ZÖLDALMA  ILLATTAL
Összehasonlítva a hagyományos almokkal a Kingstar szilika alapú macskaalom kiváló nedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb. A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok milliói mint egy szivacs, olyan gyorsan szívják fel a folyadékot.

A szagokat és a piszkot megkötik. A Kingstar különleges méretének és formájának köszönhetően nem tapad a macska szőréhez és mancsához. Pormentes, nem irritálja a macska szemét és orrát. 100% természetes és biológiailag lebomló, nem mérgező és környezetbarát.

Illattal választék:
10 l-es Levendulás
10 l-es Zöldalmás
10 l-es Lótuszvirág
10 l-es Vérnarancsos

 ;

Raktáron
4 699 Ft
Egységár: 470 Ft/L
Részletek

KINGSTAR SZILIKONOS CICAALOM ZÖLDALMA  ILLATTAL Összehasonlítva a hagyományos almokkal a Kingstar szilika alapú macskaalom kiváló nedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb. A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok milliói mint egy szivacs, olyan gyorsan szívják fel a folyadékot. A szagokat és a piszkot megkötik. A Kingstar különleges méretének és formájának köszönhetően nem tapad a macska szőréhez és mancsához. Pormentes, nem irritálja a macska szemét és orrát. 100% természetes és biológiailag lebomló, nem mérgező és környezetbarát. Használati utasítás: 1. 3,5-4 cm vastagságban töltse fel az alomtálcát Kingstar alommal. 2. Helyezze az alomtálcát száraz, meleg helyre. 3. Tartsa tisztán és frissen az almot, távolítsa el a szilárd ürüléket naponta az alomtálcából. 4. A teljesen elhasznált almot pótolja friss Kingstar alommal. Figyelem: Azért, hogy segítsen megszokni kedvencének az új almot, az első néhány használatkor keverje az új Kingstar almot a régivel. Ha több macska használja az almot, rövidítse le a használati időt. Ne növelje meg az előírt mennyiséget. Az elhasznált almot dobhatja a szemetesbe vagy eláshatja kertjében. Terhes nők és immunrendszeri betegek óvatosan kezeljék, mindig mossanak kezet az alomtálca tisztítása után.

Adatok
MÁRKA
KINGSTAR
Várható kiszállítás
2021.10.22
Cikkszám
1262001002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek