+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

KONG

Szűrés
Termék státusza
ÁLLAT
Márka Márka szerinti szűrés
TERMÉK TÍPUS
Kiszerelés Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

KONG CSAK A LEGJOBB 1976 ÓTA

A KONG 1976 óta újít, hogy a háziállatok életét a legjobb minőségű játékokkal és jutalomfalatokkal gazdagítsa. A KONG termékcsalád a játék, a megfelelő rágási szokások és az ellenőrzött etetés révén mentális és fizikai stimulációt biztosít, hogy a háziállatok minden életszakaszban a legboldogabbak és legegészségesebbek legyenek.

Tovább

 

A JOBB KUTYAJÁTÉKOK KÖNYÖRTELEN KERESÉSE

1976

A KONG alapítója, Joe Markham szerette Fritz nevű kutyáját, de nem rajongott a pusztító rágási szokásaiért. Fritz előszeretettel rágott köveket, botokat és más káros tárgyakat.

Joe többféle technikával próbálkozott a probléma megoldására, de csak akkor talált Fritz valami szimpatikusabbat a szikláknál, amikor Joe kidobott egy Volkswagen buszból származó felfüggesztési alkatrészt, amit éppen javított. Akár a kiszámíthatatlan pattogás, akár a tartós gumi miatt, Fritz fanatikusan rajongott ezért a hóember alakú gumiról, és megszületett a KONG Classic kutyajáték.

A KONG Classic kutyajátékot úgy alkották meg, hogy megfeleljen a kutyák rágásra és játékra irányuló ösztönös igényeinek.

TANULJON A VILÁG VEZETŐ SZAKÉRTŐITŐL

Próbálsz egy öreg kutyának új trükköket tanítani? Most kapott egy kiskutyát, és nem tudja, hol kezdje? A KONG elvégezte Ön helyett a munkát. Keressen meghatározott kategóriák szerint, hogy olyan szakértőktől tanulhasson, akik minden szükséges tippet és trükköt összegyűjtöttek. Ez a mancs tökéletes módja annak, hogy olyan oktatási anyagokba merüljön, amelyek az Ön és kedvence javát szolgálják.

LEGJOBB FOGÁSZATI GYAKORLATOK ÉS HOGYAN SEGÍTHET A KONG

Sarah Zimmer-től

A fogak egészsége létfontosságú a kutya általános egészségi állapota szempontjából, és a kutyák mintegy 80%-ának van valamilyen periodontális betegsége. Sarah Zimmer, okleveles kutyakiképző és kutyaviselkedési tanácsadó elmagyarázza a kutyák rossz fogászati egészségének kockázatát, beleértve azt is, hogy ez hogyan járhat együtt viselkedési problémákkal, valamint a fogászati problémák enyhítésének és kezelésének módjait.

Az oktatóról

Sarah Zimmer BA diplomát szerzett az állatok viselkedésének és kiképzésének pszichológiájából, tanúsított kutyakiképző és kutyaviselkedési tanácsadó, és összesen 10 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyakiképzés, a viselkedési tanácsadás és az állatorvosi viselkedés területén. Dolgozott állatviselkedési technikusként, viselkedési tanácsadóként és trénerként, és rendelkezik Fear Free Professional tanúsítvánnyal is.

Tovább