Carnilove Cicatáp Adult Kacsa & Pulyka Large Breed Muscles Bones & Joints  2Kg
Carnilove Cicatáp Adult Kacsa & Pulyka Large Breed Muscles Bones & Joints 2Kg
5 499 Ft

Carnilove Cicatáp Adult Kacsa & Pulyka Large Breed Muscles Bones & Joints 2Kg

Gabona- és burgonyamentes eledel nagytestű macskák részére. A nagy testű macskák izmai, csontjai és ízületei állapotának javítása érdekében kifejlesztett eledel.

Olyan fajták részére, mint Maine Coon, amerikai csonkafarkú, Ragdoll, Szavanna, Chausie, Szibériai macska, norvég erdei macska, Ocicat.

Rendelhető
VÁLASZTHATÓ KISZERELÉSEK
5 499 Ft
Egységár: 2 750 Ft/KG
Részletek

• Cat Duck & Turkey Large Breed - Muscles, Bones, Joints Gabona- és burgonyamentes eledel nagytestű macskák részére. A nagy testű macskák izmai, csontjai és ízületei állapotának javítása érdekében kifejlesztett eledel. Olyan fajták részére, mint Maine Coon, amerikai csonkafarkú, Ragdoll, Szavanna, Chausie, Szibériai macska, norvég erdei macska, Ocicat. Teljes értékű eledel. Etetési javaslat: Az eledelt szárazon, enyhén nedvesen vagy húsleveslével tálaljuk. A macskának az egész nap folyamán háromszor biztosítani kell az eledelt. Az eledel mennyisége a macska korától, aktivitásától függően változhat. Az etetési ajánlás az etetési táblázatban látható. Ha Carnilove-ot először fogyasztja macskája, akkor a korábbi eledellel keverje és fokozatosan növelje az új eledel arányát 7 nap alatt. Biztosítson mindig friss és tiszta ivóvizet kedvence részére.

Adatok
MÁRKA
CARNILOVE
ÉLETKOR
ADULT
Várható kiszállítás
2021.10.22
Cikkszám
6521009960
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek