8In1 Aljszőrkefe Cicáknak
8In1 Aljszőrkefe Cicáknak
5 699 Ft

8In1 Aljszőrkefe Cicáknak

Hatékony aljszőrkefe macskák számára, bármely szőrhosszhoz - a kefe segítségével ideálisan távolítható el a laza szőrzet és aljszőrzet és így a szőrcsomók kialakulása is megelőzhető.

A macskák számára tervezett 8in1 Perfect Coat DeShedder bármely szőrhossz esetében alkalmazható. Akár 90%-kal is csökkenthető a vedlés mértéke.

Rendelhető
5 699 Ft
Egységár: 5 699 Ft/DB
Részletek

1. Az optimális eredmény érdekében a cica szőre legyen tiszta és teljesen száraz. 2. Az 8in1 Perfect Coat DeShedder használata előtt távolítsa el a filces részt vagy összegubancolódott szőrt és vizsgálja meg az állat bőrét. Keressen esetlegesen sebre, zúzódásra vagy egyéb bőrproblémára utaló jeleket, amelyek nem láthatók a bunda miatt. Ha a vizsgálat során bármi aggasztó jelet talál, forduljon állatorvosához. 3. Az 8in1 Perfect Coat DeSheddert a szőr növekedési irányába húzza. Kezdje az állat nyakánál, majd gyengéd mozdulatokkal a háton folytassa. Legyen különösen óvatos a has, a nemi szervek és a végbéltájék területeinél. Kerülje az erős mozdulatokat és gyakran ellenőrizze a bőr állapotát. Ha bőrpírt vagy irritációt észlel, akkor hagyja abba a fésülést. Az optimális eredményhez hetente egyszer-kétszer használja az eszközt, alkalmanként 10 - 20 percen keresztül.

Adatok
MÁRKA
8IN1
Várható kiszállítás
2021.10.29
Cikkszám
6521010024
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek