Ezt a filozófiát követve fejlesztettük ki az N&D Sütőtökös Formulát. Ez a gabonamentes táp igen magas százalékú állati eredetű összetevőket (60% felett), sütőtököt, zöldségeket tartalmaz, melyek kiváló táplálkozási értékekkel rendelkeznek.
Teljes értékű, gabonamentes eledel báránnyal, sütőtökkel és áfonyával közepes és nagytestű kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptatós szukák részére. Négylábú családtagjaink húsevő természete mindig útmutatója volt tápjaink tudományos alapokon folytatott fejlesztésének, ezzel is megfelelve a Természetnek.
A kutyák, természetes környezetükben, csaknem kizárólag hússal táplálkoznak és nincs szükségük magas szénhidrát bevitelre. Ezt a filozófiát követve fejlesztettük ki az N&D Sütőtökös Formulát. Ez a gabonamentes táp igen magas százalékú állati eredetű összetevőket (60% felett), sütőtököt, zöldségeket tartalmaz, melyek kiváló táplálkozási értékekkel rendelkeznek.
MIÉRT ÉPPEN SÜTŐTÖK?
A sütőtök a tradicionális olasz konyha gyakran használt zöldsége, amely egyedi tápanyagtartalmának és számos pozitív hatásának köszönhetően:
- Anti-diabetikus hatású: amellett, hogy alacsony Glikémiás Index-el rendelkezik;
- Béta-karotin forrás (A vitamin) valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz;
- Támogatja az immunrendszert;
- Aktív a szabad gyökök képződésének megelőzésében, ami miatt anti-karcinogén hatású;
- Támogatja a keringési rendszer megfelelő működését;
- Szabályozza a bélmozgást;
- Gyulladáscsökkentő és anti-parazita hatású.
Az N&D Sütőtökös tápjaival egy új, igazán innovatív tápcsalád, egyedi gyártástechnológiai jellemzőkkel:
Kiváló minőségű vitaminokkal: az egyedülálló vákuum bevonó rendszernek köszönhetően a vitaminok az extrudálást követően kerülnek a tápszembe, így biztosítva azok hosszú élettartamát.
Védőgázas csomagolásban: a csomágolás során Nitrogént (egy levegőben előforduló természetes gázt) vezetünk be a zsákokba, hogy lecseréljük a bennük lévő oxigént, amely felelős a tápanyagok oxidációjáért. Ez a technológia széles körben alkalmazott a humán élelmiszergyártásban mivel hozzájárul a tápanyagok tartósításához és olyan frissen tartja az ételeket, mint főzéskor.