Royal Canin Kutyatáp Breed Chihtzu Adult  1,5Kg
Royal Canin Kutyatáp Breed Chihtzu Adult 1,5Kg
4 199 Ft

Royal Canin Kutyatáp Breed Chihtzu Adult 1,5Kg

Royal Canin Shih Tzu Adult kutyatáp értékes vitaminokkal és antioxidánsokkal a fényes, egészséges szőrzetért. A speciális krokettforma segíti az optimális tápanyagfelvételt és a szájhigiéniát.

A shih tzu az egyik legkisebb kutya a világon. Kis mérete miatt kedvelt társ és ez gyakran azzal jár, hogy főleg beltérben él. Lénye barátságos és független, kiváló a hallása és hosszú szőrzete állandó gondozást igényel.

Rendelhető
4 199 Ft
Egységár: 2 799 Ft/KG
Részletek

Fontos, hogy az eledel kifejezetten a konkrét igényeihez legyen igazítva. A krokettet például úgy kell kialakítani, hogy illeszkedjen az apró állkapocshoz és fogakhoz.

A Royal Canin Shih Tzu Adult száraz kutyaeledel eleget tesz azon speciális követelményeknek, amelyek a felnőtt, 10 hónaposnál idősebb shih tzu táplálásához szükségesek:

 

Különleges recept: Az értékes vitaminok és aminosavakat erősítik a bőr védelmi funkcióját, és megakadályozzák a baktériumok behatolását. Segítenek a fényes szőrzet fenntartásában és csökkentik a korpásodást.

Kialakított krokett: A shih tzu-nak külön krokett kell, amely igazodik méretéhez, alakjához és apró állkapcsainak szerkezetéhez.

Fogkő-megelőzés: a nátrium-foszfátok segítik megkötni a nyálban lévő kalciumot és védenek a fogkő ellen.

A széklet szagának csökkentése: a könnyen emészthető fehérjék, a rizs, a FOS és a komplex EPA/DHA minimalizálják az emésztetlen eledel mennyiségét, így csökkentik a széklet kellemetlen szagát, valamint a széklet mennyiségét

Krokett:
Krokette

A Royal Canin Shih Tzu Adult fajtaspecifikus táp segít abban, hogy megfelelő étrenddel táplálja felnőtt shih tzu kutyáját. A speciális receptúra kifejezetten ezen fajta különleges táplálkozási igényeihez igazodva került kialakításra.

Adatok
MÁRKA
ROYAL CANIN
ÉLETKOR
ADULT
Várható kiszállítás
2021.10.22
Cikkszám
3072011002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek