Royal Canin Cicatáp Cicatáp Breed Bengal Adult  2Kg
Royal Canin Cicatáp Cicatáp Breed Bengal Adult 2Kg
7 599 Ft

Royal Canin Cicatáp Cicatáp Breed Bengal Adult 2Kg

Speciálisan a felnőtt norvég erdei macskák igényeihez igazított szárazeledel a szép, egészséges szőrzet érdekében, omega-3 & -6 zsírsavakban & borágóolajban gazdag ";F-O-S"; a jó emésztésért.

A norvég erdei macska magabiztos, éber és barátságos állat. Komplikáció-mentes, játékos kedvű és nyugodt lénye igen kellemes háziállattá teszi. Gyakran tartják házban is, de természeténél fogva rendkívül sportos, szenvedélyes vadász, szívesen mászik fel bárhová és imádja a szabad életet. A norvég erdei macska feltűnően szép szőrzettel büszkélkedhet, ami viszont mindennapi kefélést és fésülést igényel.

Dupla szőrzetről van szó, hisz a felső réteg alatt puha aljszőrzet található. A pompás fedőszőrzet víztaszító szigetelőréteget képez, így ez a macskafajta általában nem riad vissza a rosszabb időjárástól sem. Teljes érettségét meglehetősen későn, csak 4-5 éves korában éri el.

Rendelhető
VÁLASZTHATÓ KISZERELÉSEK
7 599 Ft
Egységár: 3 800 Ft/KG
Részletek

A norvég erdei macska magabiztos, éber és barátságos állat. Komplikáció-mentes, játékos kedvű és nyugodt lénye igen kellemes háziállattá teszi. Gyakran tartják házban is, de természeténél fogva rendkívül sportos, szenvedélyes vadász, szívesen mászik fel bárhová és imádja a szabad életet. A norvég erdei macska feltűnően szép szőrzettel büszkélkedhet, ami viszont mindennapi kefélést és fésülést igényel. Dupla szőrzetről van szó, hisz a felső réteg alatt puha aljszőrzet található. A pompás fedőszőrzet víztaszító szigetelőréteget képez, így ez a macskafajta általában nem riad vissza a rosszabb időjárástól sem. Teljes érettségét meglehetősen későn, csak 4-5 éves korában éri el. A Royal Canin Adult norvég erdei macska száraztápot kimondottan a norvég erdei macskák speciális igényei szerint alakították ki. Az eledelben lévő omega-3 zsírsavak, L-karnitin és borágóolaj elősegítik a szép, egészséges szőrzet meglétét, erősítik a bőr védelmi funkcióját, s a bőrirritációk létrejötte ellen hatnak. A tápanyagrostok speciális kombinációja természetes módon korlátozza a szőrlabdaképződést. Az ezen macskák energiafelhasználásának megfelelően mérsékelt szinten tartott energiatartalom hozzájárul az ideális testsúly fenntartásához, s ezáltal az ízületek és csontok tehermentesítéséhez. A frukto-oligo-szacharidok előmozdítják a bél "jó" baktériumainak elterjedését, ugyanakkor megakadályozzák az olyan káros baktériumok elszaporodását, amelyek fertőzéses hasmenést válthatnak ki. Emellett a frukto-oligo-szacharidok kedveznek a kiegyensúlyozott bélflóra kialakulásának és a jó emésztésnek. Az eledel speciális formájú és textúrájú krokettjei a norvég erdei macska erős állkapcsához igazítottak, rágásra ösztönöznek, ez pedig csökkentheti az elfogyasztott táplálék mennyiségét. A Royal Canin Adult norvég erdei macska jellemzői dióhéjban: Speciális receptúra norvég erdei macskák számára 13 hónapnál idősebb, felnőtt macskáknak készül Omega-3 és -6 zsírsavak, L-karnitin és borágó olaj: elősegítik az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását, erősítik a bőr védelmi funkcióját, s a bőrirritációk létrejötte ellen hatnak Tápanyagrostok speciális kombinációja: természetes módon fejti ki hatását a szőrlabdaképződés ellen Fajtaspecifikus igények szerinti energiatartalom: hozzájárul az ideális testsúly fenntartásához, az ízületek és csontok tehermentesítéséhez Frukto-oligo-szacharidok (FOS): előmozdítják a "jó" baktériumok elszaporodását, kedveznek a kiegyensúlyozott bélflóra létrejöttének és az emésztőrendszer egészséges működésének Speciális krokettek: kimondottan a norvég erdei macskák erős fogazatához és állkapcsához igazított formával és állaggal, rágásra ösztönöznek, s ezzel csökkenthetik az elfogyasztott táplálék mennyiségét A legjobb minőségű összetevőkből készülő, kiegyensúlyozott és különösen ízletes szárazeledel Támogatja a húgyutak egészségét

Adatok
MÁRKA
ROYAL CANIN
ÉLETKOR
ADULT
Várható kiszállítás
2021.10.22
Cikkszám
6521007704
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek