Happy Dog Kutyatáp Sensible Toscana Kacsa+Lazac  1Kg
Happy Dog Kutyatáp Sensible Toscana Kacsa+Lazac 1Kg
2 199 Ft

Happy Dog Kutyatáp Sensible Toscana Kacsa+Lazac 1Kg

Egészség könnyedén, mediterrán módra. A mérsékelt, 7,5%-os zsírtartalom és a vitalizáló 24%-os fehérjetartalom révén kiválóan alkalmas ivartalanított állatok táplálására.

A könnyű mediterrán konyha klasszikus összetevői ősidők óta természetes védelmet nyújtanak a modern korok civilizációs betegségeivel szemben.

Különösen ki kell emelni itt az illatos mediterrán gyógynövényeket, a kacsát, a lazacot és a vörösborszőlőben található polifenolt.

Rendelhető
VÁLASZTHATÓ KISZERELÉSEK
2 199 Ft
Egységár: 2 199 Ft/KG
Részletek

Csak a Happy Dog Toscana képes arra, hogy az értékes összetevők ilyen egyedülálló sokszínűségét kínálja.

  • Csak 7,5 % zsír,
  • ideális ivartalanított állatok számára 
  • Könnyű mediterrán konyha válogatott gyógynövényekkel 
  • Kiegyensúlyozott és kiválóan emészthető 
  • Érzékeny kutyák számára is

Ezt a különleges receptet az egyedülálló Happy Dog Natural Life Concept® természetes összetevői teszik teljessé. A speciális összetevőknek és a különleges előállítási folyamatnak köszönhetően a Toscana kiválóan alkalmas akár még a speciális igényű, érzékeny kutyák tudatos táplálására is.


Németországban készült, szigorú minőség-ellenőrzési eljárások mellett.

Kedves Kutyabarát!

Családunk már három generáció óta gyárt minőségi állateledelt a bajorországi Wehringenben. Szeretjük a kutyákat, és ez a tény az optimális táplálék iránti törekvésünkkel együtt arra ösztönöz minket, hogy egyedülálló receptúrákat fejlesszünk ki a kutyák egészsége és vitalitása érdekében. A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti.

A hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszünk, így eledeleink összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. Termékeink kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.

A Happy Dog ezáltal pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre kutyája vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú kutyáról, kiskutyáktól kezdve az idős kutyákig. Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Dog eledelekkel kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt. Erre a nevemmel is garanciát merek vállalni.

 

Szeretettel, Georg Müller,

Tulajdonos és ügyvezető

Adatok
MÁRKA
HAPPY DOG
ÉLETKOR
ADULT
Várható kiszállítás
2021.10.22
Cikkszám
6521004599
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek