Beaphar Duo-Active Vitamin Paszta Cicáknak Taurinnal  100G
Beaphar Duo-Active Vitamin Paszta Cicáknak Taurinnal 100G
2 499 Ft

Beaphar Duo-Active Vitamin Paszta Cicáknak Taurinnal 100G

A Beaphar multivitamin-paszta értékes vitaminokat tartalmaz, emellett segít az emésztőrendszer, a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésében.
A Beaphar multivitamin-paszta macskáknak két hatást biztosít egy tubusból: a sárga multivitaminos kréma macskák számára értékes vitaminokat tartalmaz. Taurin hozzáadásával készült, amit a macskák nem tudnak saját maguk előállítani, ezért napi bevitelét a táplálékkal kell biztosítani. A krém kalciumtartalmának természetes forrása a tej - ez teszi a terméket könnyen emészthetővé a cicák számára.

Rendelhető
2 499 Ft
Egységár: 16 660 Ft/KG
Részletek

A Beaphar multivitamin-paszta értékes vitaminokat tartalmaz, emellett segít az emésztőrendszer, a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésében. A Beaphar multivitamin-paszta macskáknak két hatást biztosít egy tubusból: a sárga multivitaminos kréma macskák számára értékes vitaminokat tartalmaz. Taurin hozzáadásával készült, amit a macskák nem tudnak saját maguk előállítani, ezért napi bevitelét a táplálékkal kell biztosítani. A krém kalciumtartalmának természetes forrása a tej - ez teszi a terméket könnyen emészthetővé a cicák számára. A barna komponens a kondícionáló krém, mely az emésztést is segítő bio MOS-t (mannan-oligoszacharid) tartalmaz. A bio MOS természetes összetevője bizonyos élesztőknek, s aktívan hozzájárul a cicák emésztőrendszerének egészségesen tartásához, növeli a természetes ellenállóképességet és csökkenti a káros baktériumok elszaporodásának lehetőségét a bélcsatornában. Emellett segít a szőrzet fénességének és a bőr egészségének megőrzésében. Adagolás: napi adagja egy 3 cm-es csík, amit adhatunk a napi eleséghez, vagy önmagában csemegeként. Összetétel: olajok, zsírok, tej és tejtermékek, élesztők, növényi származékok. Tartalma: 100 g

Adatok
MÁRKA
BEAPHAR
Várható kiszállítás
2021.10.25
Cikkszám
6521008931
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek