Professzionális eledel a tökéletes színekért, ideális növekedésért és egészséges halakért
A különösen nagy mennyiségű Spirulina karotinnak és asztaxanténben gazdag Haematococcus algának köszönhetően a sera KOI Professional Spirulina Color Food egyedülálló színmélységet, a színzónák egyértelmű elválasztását és selymes fényét biztosítja. A fehér minták nem válnak csúnya sárgává, hanem élénk fehérek maradnak. A kiváló minőségű fehérje biztosítja a kiegyensúlyozott és egészséges növekedést. Az egyedülálló koextrudálási eljárás lehetővé teszi a különböző módon kezelt összetevők kombinálását. A gyűrű kiváló minőségű természetes összetevőket tartalmaz, mint például a Spirulina és a Haematococcus az egyedi színek és a megfelelő étrend érdekében. A mag többek között alapvető vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből áll az egészséges növekedéshez és az erős immunrendszerhez.
A sera KOI Professional Spirulina Color Food egész évben adható 8°C (46°F) vízhőmérséklet felett.
Sera Koi Professional ? az első koextrudált eleség a Koi számára
- 1. Gyűrű
Minden évszakra optimalizált ételkeverék a Koi természetes szükségleteinek megfelelő táplálkozáshoz.
- 2. Mag
Tartalmazza a sera Vital Immue Protect Formulát, amelyet különösen kíméletes, alacsony hőmérsékletű eljárással gyártanak.
Teljes értékű takarmány minden Koi számára
Etetési útmutató:
Etetni egész évben, ha a víz hőmérséklete 8°C (46°F) felett van, de csak annyit, amennyit a hal rövid időn belül el tud fogyasztani. Ne etesd túl.
Összetétel: halliszt, kukoricakeményítő, búzaliszt, búzaglutén, spirulina (6,3%), búzacsíra, sörélesztő, halolaj, mannán oligoszacharidok (0,4%), Haematococcus alga, krill, csalán, lucerna, gyógynövények, zöld ajkú kagyló , tengeri alga, paprika, petrezselyem, spenót, sárgarépa, fokhagyma.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 39,0%, Nyerszsír 10,0%, Nyersrost 4,3%, Nedvesség 5,3%, Nyershamu 6,4%.
Adalékok: Vitaminok és provitaminok: Vit. A 37 000 NE/kg, Vit. D 3 1800 NE/kg, Vit. E (D, L - ? -tokoferil-acetát) 120 mg/kg, Vit. B 1 35 mg/kg, Vit. B 2 90 mg/kg, stab. Vit. C (L-aszkorbil-monofoszfát) 550 mg/kg.