ÖSSZETEVŐK:
friss lazac (30%); tengeri halliszt (17 %); amaránt (16,5 %); burgonyakeményítő; borsódara; tengeri zooplankton, darált, őrölt (világítórák 4,5%); lazacolaj (2,5 %); növényi olaj (pálma, kókuszdió); szőlőmag kivonat; szárított sörélesztő; szárított szentjánoskenyér-hüvely; hidrolizált lazac; azték zsályamag; dikalciumfoszfát; nátrium-klorid; kálium-klorid; szárított gyógynövények (összesen: 0,2 %; csalánlevél, tárnicsgyökér, ezerjófű, kamilla, ánizs, kömény, fagyöngy, cickafark, szederlevél); moháve jukka.
ÖSSZETÉTEL ELEMZÉS
fehérje 25,5 %; zsírtartalom 15,0 %; nyershamu 7,5 %; nyersrost 3,3 %; nedvesség 10,0 %; kálcium 1,2 %; foszfor 0,9 %; nátrium 0,35 %
ADALÉKANYAGOK/KG
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 13.000 N.E.; D3-vitamin 1.300 N.E.; E-vitamin 130 mg; taurin 500 mg; réz (réz(II)szulfát, pentahidrát) 12,5 mg; vas (mint vas-II. szulfát, monohydrát) 200 mg; mangán (mangán-II-oxidként) 40 mg; cink (cink-oxidként) 125 mg; jód (vízmentes kálciumjodát) 2,0 mg; szelén (nátrium-szelenit) 0,05 mg
Technológiai adalékanyagok:
növényi olajokból származó tokoferolkivonatok (= természetes E-vitamin) 48 mg