Getoff Távoltartó és Elszoktató Spray Kutyáknak és Cicáknak 500ml
Getoff Távoltartó és Elszoktató Spray Kutyáknak és Cicáknak 500ml
3 899 Ft

Getoff Távoltartó és Elszoktató Spray Kutyáknak és Cicáknak 500ml

GETOFF TÁVOLTARTÓ ÉS ELSZOKTATÓ SPRAY KUTYÁKNAK ÉS CICÁKNAK

A GET OFF távoltartó spray kutyák, macskák riasztására, távoltartására, elszoktatására, beltéri és kültéri használatra alkalmas. Hatékony, erős távoltartó szagot áraszt, mely leszoktatja a legtöbb kutyát és a macskát a kezelt területre történő piszkításról.

Rendelhető
3 899 Ft
Egységár: 7 798 Ft/L
Részletek

Használati utasítás:

Távolítson el minden észrevehető szennyeződés, a éegjobb eremény érdekében mossa le a területet Wash and GET OFF távoltartó sprayel, illetve nagyobb területek esetén öntözőcsővel. Használat előtt fel a flakont (kárpitok és bútorok esetén alkalmazás elött kérjük, ellenőrizze, hogy a készítmény nem hagy-e foltot). Egy alkalmazás max. 12 óra hosszat marad hatékony.

 

Óvintézkedések:

Gyermememtől távol tartandó. Ne használja kerti dísz-és halastavak közelében. Ne használja haszonnövényeken és ne használja közvetlenül kényes kerti növényekenm illetve szobanövényekenm nert "kiégetheti" azokat. Ne használja festett vagy lakkozott felületeken. A flakont tartsa szorosan lezárva, biztonásgos helyen és ne tegye ki hőhatásnak. Metil-nonil-ketont tartalmaz.

 

Beltéri használatra is alkalmas Adagolás, alkalmazás, hatástartam: Távoltartásra, riasztásra, elszoktatásra: Permetezzen 10 ml terméket 1,25 m2 felületre, ez elriasztja a kutyákat, macskákat. 

Adatok
MÁRKA
GETOFF
Várható kiszállítás
2021.10.27
Cikkszám
6521003765
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek