- Az Aronia támogatja a keringési és emésztőrendszert
- Támogatja az agy megfelelő működését
- Magas antioxidáns tartalom, amelyek eltávolítják a szabad gyököket a testből
- A rudak megfelelő keménysége támogatja az előmetszők rendszeres kopását
Kíméletes szárítási folyamaton ment keresztül, legfeljebb 65C hőmérsékleten, amely lehetővé teszi, hogy több vitamint és ásványi anyagot tartson fenn.
A Vitapol Smakers ideális étrend-kiegészítő rágcsálók és nyulak napi étrendjét kiegészíti. Ez egy tökéletes időbeli eltérítés és értékes étkezés. Csak természetes tápanyagban gazdag összetevőket tartalmaz A lombik összetétele olyan értékes gyümölcsökön alapul, mint például a málna, a ribizli és a csipkebogyó.
A bogyós gyümölcsöt nagyon alábecsülik, annak ellenére, hogy a világ legegészségesebb bogyója. C-, E-, P- és B-vitaminokat tartalmaz, valamint gazdag rézben, kalciumban, káliumban, vasban és jódban. Támogatja a keringési és emésztőrendszert. Rák elleni hatást fejti ki, tisztítja és támogatja az agy megfelelő működését. csípő, mint a málna, a C-vitamin gazdag forrása.
A, B1, B2, E, K, és a folsavat is tartalmaz.
Erősíti, gyulladásgátló és eltávolítja a szabad gyököket.A ribizli valódi antioxidáns kincstár, amely hatékonyan távolítja el a szabad gyököket a testből. Megakadályozzák a rákos sejtek növekedését és támogatják az immunrendszert. A magas C-vitamin-tartalom különösen ajánlott tengerimalacokra, mivel ezek az állatok nem képesek szintetizálni azt. A rudak megfelelő keménysége támogatja az előmetszők rendszeres kopását.
A Vitakersol Smakers 65 ° -ot meg nem haladó hőmérsékleten szárítási folyamaton ment keresztül, amely lehetővé teszi több vitamin és ásványi anyag megőrzését.
Összetétel:
búza (37%), búzaliszt, héjas zab (11%), csipkebogyó (5%), szárított eperfa, szárított fekete boróka (4%), szárított berkenye (4%), szárított bodza (4%), szárított fekete ribiszke, szárított piros ribiszke
Az analitikai alkotóelemek tartalma:
nyersfehérje (Kjeldahl módszerrel megjelölve) min. 7,7%
nyersolajok és zsírok min. 0,85%
nyersrost max. 10,06%
nyers hamu max. 2,67%
páratartalom max. 12%