84% hús és állati származékok szeletben (ebből 28% kacsa, 14% csirke, 12% marhaszív és egyebek), 16% máj (egész szelet), gyümölcs (alma 3%), növényi eredetű származékok (beleértve a cellulózt is) , áfonya 0,05 %, körömvirágliszt (lutein forrás) 0,01 %, bojtorján gyökér, mályvacukor gyökér, kamillavirág 0,01 %, csalán 0,01 %, kakukkfű 0,01 %, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok , különféle cukrok, olajok és zsírok (lazacolaj, borágó olaj), Actigen (prebiotikus-mannán-oligoszacharidok forrása) 0,01 %, béta-1,3/1,6-glükánok 0,01 %.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
nyers fehérje
|
9%
|
nyers zsír
|
4,5 %
|
nyers hamu
|
1,7 %
|
nyersrost
|
1 %
|
páratartalom
|
79 %
|
kalcium
|
0,18 %
|
foszfor
|
0,16 %
|
magnézium
|
0,011 %
|
Termék kilogrammonként: omega-3 zsírsavak ? 0,54 g, omega-6 zsírsavak ? 1,23 g. 92,2 % állati eredetű fehérjék.
ADALÉKANYAGOK (TERMÉKKILOGRAMMONKÉNT), MG/KG: TÁPANYAG-ADALÉKANYAGOK:
D3-vitamin (3a671)
|
150 NE
|
E-vitamin (3a700)
|
100
|
C-vitamin (3a300)
|
40
|
kalcium-D-pantotenát (3?841)
|
2,1
|
?1-vitamin (3?821)
|
1,79
|
folsav (3?316)
|
0,49
|
B6-vitamin (3a831)
|
0,28
|
biotin (3a880)
|
0,04
|
taurin (3a370)
|
506,02
|
Dl-metionin (3?301)
|
600
|
cink (3b604)
|
2,1
|
mangán (3b503)
|
1,56
|
jód (3b201)
|
0,32
|
szelén (3b801)
|
0,1 ug
|
METABOLIZÁLHATÓ ENERGIA 100 G ÁLLATELEDELRE:
382,12 kJ (91,33 kcal).
Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 24 hónap.
Tárolás: száraz és hűvös helyen, +6 o? és +30 o? közötti hőmérsékleten.
Felbontás után legfeljebb 48 óráig hűtőszekrényben tárolandó.
Szobahőmérsékleten tálaljuk.
A svájci cég technológiai licence alapján gyártva: Swiss Pet Nutrition Group GmbH, c/o BDO AG, Industriestrasse 53, PO Box 30, 6312 Steinhausen-Zug, Svájc.
JAVASOLT NAPI ETETÉSI ÚTMUTATÓ:
Az állateledelt fokozatosan kell bevinni az étkezésbe (legalább az első 5 napban).
Felnőtt macska súlya, kg |
Állateledel mennyisége, kiszerelése |
3 |
2+ 1/2 _ _ |
4 |
3 |
5 |
4 |
6 |
4 |
Biztosítson ingyenes hozzáférést kedvence számára a friss, tiszta vízhez. Az egyes macskák igényei kortól, fajtától, környezettől és aktivitási szinttől függően változhatnak.