+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén (szállítási díj  nélkül) bruttó 3000 Ft.

JR FARM Almaszeletekkel 80g

Nincs raktáron

Kíméletesen szárítják (tartósítószerek, például kén vagy hasonló anyagok hozzáadása nélkül) és gondosan, kézzel csomagolják. Ez megőrzi a természetes vitaminok nagy részét. Az almachips ideális jutalom a tanulásért. Egyszeri takarmány minden rágcsáló és törpenyúl számára.

 Nézd meg a JR FARM többi termékét

A feltüntetett ár kizárólag webshopunkban érvényes.

1 190 Ft
Egységár: 1 488 Ft/KG
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
A JR FARM -ról

A JR FARM -ról

 A JR FARM egykor egy bajorországi mezőgazdasági vállalkozás volt, kb. 50 ha és 40 tejelő tehén. Az állatok iránti szeretetből macskákat, nyulakat, tengerimalacokat, hörcsögöket, libákat és kecskéket is tartottak a tanyán.

A jelenlegi ügyvezető igazgató, Herta Ruisinger, napi szinten találkozva az állatokkal, egyre jobban odafigyelt táplálkozási szokásaikra. Felfedezte, hogy a múltban számos termék nem felel meg a természetes táplálkozásnak, ezért optimalizálni kell. Ez motiválta a Jakob és Herta Ruisinger házaspárt, hogy körülbelül 20 évvel ezelőtt megalapítsák a JR FARM céget, hogy a fajoknak megfelelő állateledeleket állítsanak elő. JR Jakob Ruisinger ügyvezető igazgató kezdőbetűi. A kiváló minőségű állateledel előállítása során vizuális és értelmes impulzusokkal „felfigyelni, inspirálni és meggyőzni” volt és ma is az a JR FARM eszköze. A természetesen megtartott termékek forgalmazása kiválóan zajlott, a kereslet pedig folyamatosan nőtt, így hamarosan a mezőgazdasági létesítmények is szűkössé váltak. Pessenburgheim kereskedelmi területén egy létesítmény jött létre.

 A JR FARM termékek iránti növekvő kereslet és a diverzifikáló termékpaletta kielégítése érdekében a JR FARM-nak 2005-ben ki kellett bővítenie létesítményeit.

Az állandó minőség biztosítása érdekében a JR FARM 2006-ban először kapott ISO 9001:2000 és HACCP tanúsítványt, még akkor is, ha ezt a törvény nem írja elő. A higiéniai törvényi előírásoknak és a DIN EN ISO 9001:2000 szabványnak való megfelelést folyamatosan ellenőriztük. A kiadott minőségirányítási és HACCP kézikönyv ismerteti a minőségirányítási rendszert és az állateledel törvényileg ellenőrzött kezelését. Azóta a céget minden évben auditálni fogják.

2007-ben a JR FARM megkapta az Organic Certificate-t, amely impulzusként szolgált egy új termékcsalád elkészítéséhez. Ezáltal a JR Farm bemutathatta az új bio termékcsaládot „Bio-Line” néven az Interzoo 2008 kiállításon. 2008-ban elkészült egy pékség. Új gyártósort építettek ki rágcsálók, madársütemények és sült rudak számára, és azóta folyamatosan bővítették.

Az azonnali szállítás garantálása érdekében 2010-ben egy második raktár épült. A JR FARM ügyfelei már nem csak Európában találhatók. Egészséges, fajoknak megfelelő táplálékának forgalmazása már világszerte sikeres. Ma több mint 200 embert foglalkoztatnak, és a helyiségek körülbelül 6000 négyzetmétert foglalnak el.

 A mintegy 50 ha szántóterületen jelenleg is folyik a művelés, a teljes termés befolyik a termelésbe. Számos speciális növényt termesztenek, például csalánt, borsmentát, balzsamot és sok más egészséges növényt. Ez lehetővé teszi a JR Farm számára, hogy alacsony költségű, de jó minőségű takarmányt állítson elő, amelyet frissen betakarítanak, hosszas szállítás nélkül. Ez kíméli a környezetet és segít elkerülni a szükségtelen CO2-kibocsátást. A JR FARM még mindig kedves otthont ad állataiknak. A nagy szabadtéri kifutóban törpenyulak, tengerimalacok, egerek, csincsillák, deguk, minimalacok, lovak, csirke és mindenféle madár elfér. Továbbá 5 macska és két kutya is a családhoz tartozik.

 2008-ban Stefan Ruisinger, Herta és Jakob Ruisinger három fia közül az egyik, harmadik ügyvezető igazgató lett. Már serdülőkora óta hozzájárul a vállalkozás sikeréhez. A cég a „természetes jólét természetes tápanyagokkal” kifejezését jelenti! A JR Farmot biológusok és állatorvosok is támogatják, hogy biztosítsák, hogy az összetevő-keverékek a táplálkozás-fiziológiát illetően a legmagasabb szinten legyenek.

„A mai napig az állattartók folyamatosan növekvő forgalommal és sok pozitív levéllel mutatják nekünk, hogy jó utat választottunk. Rugalmas középvállalkozásként gyorsan tudunk reagálni az ügyfelek javaslataira és azonnali fejlesztéseket hajtunk végre a meglévő termékeken. Győződjön meg termékeink minőségéről!“ – A Ruisinger család

 Nézd meg a JR FARM többi termékét