Trixie logo

Minden pelyhes és szőrös barátod kedvenc  gyártója!

A Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG több mint 40 éve van jelen a piacon. A Flensburgban alapított vállalat alig több mint 450 alkalmazottal, európai piacvezetővé fejlődött. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a német állatbarátok és háziállatok élvezhetik a csaknem 6500 cikket tartalmazó kínálatukat. 
A cikkek sok különböző termékcsaládra oszthatók, amelyek nagy részét házon belül fejlesztik, tesztelik és ellenőrzik. Nagy figyelmet fordítanak a kutyák, cicák, rágcsálók, halak és terráriumi állatok jólétére.
A termékek sokfélesége ellenére a vállalat saját vállalati szellemét is kifejlesztette, ami minden cselekvés szempontjából  meghatározó. Ennek az etosznak a központja az ügyfél- és beszállítóorientált filozófia. Az állattartók véleményei, kérdései és javaslatai meghallgatásra kerülnek, és mindig ez ösztönöz a termékek optimalizálására vagy akár egy új termék létrehozására. Általánosságban elmondható, hogy a vállalat nemcsak termékeivel és ügyfélorientált munkája sikeres, hanem mindenekelőtt társadalmi elkötelezettsége, amely nagyon sokrétű. A Trixie-GmbH a társadalmi területeken is aktív, és számos olyan projektet támogat, amelyek különösen ösztönzik az iskolás gyerekeket Németországban és a fejlődő országokban. 
 
A Trixie az összes háziállatot ápolja, hogy a fajoknak megfelelő hosszú és egészséges életet élvezhessék.

Kaparófák


Minőségi és dekoratív kaparóoszlopok cicáknak – természetesen a Trixie-től

Egy cica nagyon sok mindent csinál egy egész nap alatt, és néhányuknak bizony nagy befolyása van a bútorok, a tapéták és a szőnyegek életére. De nem kell hogy ez így történjen. Alkalmazkodhatunk házi tigrisünk igények úgy is hogy a gazdi életterében se okozzon olyan nagy változást.  Kiváló minőségű és elegáns macska karomkoptatók a Trixie -től . Ezután szeretett tigrisünk bársony mancsa lelkiismeret nélkül végre kaparhatja és kihegyezheti karmait, elbújhat, felmászhat, élvezheti a kilátást vagy egyszerűen kényelembe helyezheti  magához. A Trixie sokféle kaparóoszlopot és bútort kínál. Egy vagy több szintes bútor, játékkal vagy anélkül? Talán szükség van egy padlótól a mennyezetig tartó kaparóoszlopra a hegymászó szerelmese számára, vagy csak egy kaparó bútorra, ami  otthonos legyen a nyugodt, bújós macskák számára? A Trixie-nek kínálatában minden ízléshez és igényhez megfelelő macskabútor, kaparófát vagy kaparós játékot megtalál. Számos különböző kialakítás és szín biztosítja, hogy a macska kaparófa tökéletesen illeszkedjenek a belső térbe.

Kutyakabátok

A Trixie esőkabátok megbízhatóan védik kutyáját a széltől és a nedvességtől

Sok jó oka van a minőségi kutyaruhák választásának . Egy biztos: minden kutya számára előnyös az esőkabát . Védelem nélkül a kevés aljszőrzetű fajták nedvesek lesznek a bőrre. Mások hosszú és vastag szőrrel nehezen száradnak meg. Ami nyáron örvendetes lehűlés, alacsonyabb hőmérsékleten egészségügyi kockázatot jelent. Egyetlen prém orra sem akar hideg hátat vagy nedves alvási helyet. Segítsen kutyájának, és tegyen óvintézkedéseket. Különösen az átmeneti időszakban a könnyű esőkabát a megfelelő óvintézkedés a betegségek megelőzésére és a mozgásszervi rendszer panaszainak figyelembe vételére.

Maradjon egészséges a hidegben a Trixie téli kabátjaival
 

Kint a fagyos és párás időben – ősszel és télen. Az emberek melegen bélelt kabátjukba bújnak. És hogy állnak a kutyák ebben a kényelmetlen szezonban? A vastag szőrű fajták most igazán kényelmesen érzik magukat. De mi van a kis testű kutyákkal, akiknek nincs bolyhos aljszőrzetük? A Trixie különféle kivitelű , meleg téli kabátokat fejlesztett ki minden fázós négylábú barát számára . Minden mérethez és ízléshez van egy megfelelő modell.

Cicanyakörvek

Trixie_cica_nyakorv_01_BestZoo_Corvin

Elegáns Trixie macskanyakörvek: kényelem és biztonság 

Sok jó oka van a minőségi kutyaruhák választásának . Egy biztos: minden kutya számára előnyös az esőkabát . Védelem nélkül a kevés aljszőrzetű fajták nedvesek lesznek a bőrre. Mások hosszú és vastag szőrrel nehezen száradnak meg. Ami nyáron örvendetes lehűlés, alacsonyabb hőmérsékleten egészségügyi kockázatot jelent. Egyetlen prém orra sem akar hideg hátat vagy nedves alvási helyet. Segítsen kutyájának, és tegyen óvintézkedéseket. Különösen az átmeneti időszakban a könnyű esőkabát a megfelelő óvintézkedés a betegségek megelőzésére és a mozgásszervi rendszer panaszainak figyelembe vételére.

Cicaalom tartók

Trixie alomdobozok a praktikustól és az egyszerűtől az elegánsig

A cicád valószínűleg nem szereti beismerni, de neki is “muszáj”. Annak érdekében, hogy a lakásban a lehető legkellemesebb legyen a WC-használat, válassza ki a legjobbat a Trixie elegáns macskaalom tartóiból . Ha a házitigrise inkább pragmatikus típusú, természetesen nagyon egyszerű modellt is talál. A Trixie ezek közül jó néhányat kínál – valamint megfelelő kiegészítőket, amelyek leegyszerűsítik a gondozást. 

Trixie_cica_alomtarto_01_BestZoo_Corvin

PREMIO jutalomfalatok kutyáknak

Trixie_kutya_premio_snack_01_BestZoo_Corvin

Kényeztesse kutyáját Trixie Premio Snackkekel

Trixie kutyajátékok hatalmas választéka megnehezíti a mesterek számára az azonnali döntést. Melyik harapnivalót élvezi kedvesünk? 

A Trixie Premio snackjei  a minőséget képviselik. Elkényezteti kutyáját kiváló minőségű hússal csirkéből , kacsából , marhahúsból , bárányból vagy nyúlból és különféle finom összetevők, például hal, rizs és alma. 
Minden célra van megfelelő Premio snack. A Premio aromás kolbászt vagy fogápoló hatást is kínál. Válassza a megfelelő jutalomfalatot minden kutyának és minden alkalomra!

PREMIO jutalomfalatok cicáknak


Kényeztesse cicáját Trixie Premio Snackkekel

Mi nem juthat eszünkbe, hogy kedvelt bársony mancsunkat kényeztessük és különleges pillanatokban megjutalmazzuk? Trixie Premio cat snack -hez egy nagy választéka ízletes, és mindenekelőtt, ellenállhatatlan macska kezeli . A Premio termékcsalád snack-termékei magas hús- vagy haltartalommal bírnak, ezért különösen jó minőségű macskák. Természetesen Trixie gondolt a macskájának speciális igényeire is. Vannak Premio harapnivalók, amelyek szőrgömb ellenes hatásúak, vagy a macskáknak szánt Denta Fun csemegék, amelyek a jutalom mellett a fogászati ​​ellátást is elősegítik. A macskádat akarodúj trükköt tanítani? Talán érdemes kipróbálni a Premio Trainer snackeket is, amelyek extra kicsiek és még mindig nagyon finomak.

Trixie_cica_premio_snack_01_BestZoo_Corvin