Rólunk

A kezdetektől arra törekszünk, hogy szakmailag minél többet nyújtsunk vásárlóinknak és általuk a kis kedvenceknek. Mindig szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat, hiszen a cél kis kedvenceink hosszú boldog élete!

Ők is a családtagjaink, vigyázzunk rájuk közösen! Célunk az elmúlt 30 évben változatlan. Minőségi – prémium választékot nyújtani a vásárlóinknak! Kínálatunk kialakításában erre törekszünk, folyamatosan kutatjuk az új termékeket, figyeljük a legújabb fejlesztéseket.

Olyan termékeket kínálunk, amik minőségben is az élvonalhoz tartoznak. (Nem forgalmazunk silány minőségű, alacsony hús tartalmú, adalékkal és színezékkel teli állateledelt!)


Hisszük és tudjuk, hogy finomat és jót csak kiváló alapanyagokból lehet    készíteni. Ezek a termékek egészen más kategóriát képviselnek, mint amilyenek az áruházak polcain találhatóak.

Szeretnénk, hogy a vásárlóink felismerjék; az iparilag készült ételek sokszor minőségileg kifogásolhatók. Bizonyos cégek ezzel nem foglalkoznak…

A kezdetektől arra törekszünk, hogy szakmailag minél többet nyújtsunk vásárlóinknak és általuk a kis kedvenceknek. Mindig szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat, hiszen a cél kis kedvenceink hosszú boldog élete! Ők is a családtagjaink, vigyázzunk rájuk közösen!

Ezzel a céllal hoztuk létre kis üzletünk.