Az alacsony szénhidráttartalmú és halfehérjékben gazdag ACANA Pacifica biztosítja az összes fajtájú macska tökéletes kondícióját bármely életszakaszban. Érdemes átolvasnod az összetétel listáját!
HÚSMATEK - MINDEN A HÚSRÓL
MENNYI HAL?
Az ACANA Pacifica nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 75 %-a hal.
MENNYI FRISS HAL?
A halak egyik fele (1/2) FRISS és EGÉSZ, a másik fele szárított. A felhasznált állati alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak.
HÁNYFÉLE FRISS HAL?
Az ACANA Pacifica ötféle vadon fogott halból készül, a WholePrey ? arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz. Csendes-óceáni hering ? frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből. Csendes-óceáni szardínia ? frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből. Nyílfogú lepényhal ? frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből. Ezüst tőkehal ? frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből. Vöröscsíkos sziklahal ? frissen és egészben Kanada csendes-óceáni vizeiből.
CSAK 5 KIEGÉSZÍTŐ
Az ACANA Pacifica egész halakból készül, ezért a húsok mellet belsőségeket és porcokat is tartalmaz, megfelelve az EgészPréda táplálási koncepciónak. Így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a macska, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.
KANADA LEGJOBB ÉS LEGFRISSEBB ÖSSZETEVŐI
Az ACANA Pacifica párját ritkítóan sokféle halból készült, melyeket a Csendes-óceánból fogtak. Kizárólag megbízható halászoktól vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. A halak emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen és egészben érkeznek a díjnyertes NorthStar konyhánkba.
RAGADOZÓKNAK TERVEZVE
A Biologically Appropriate TM termékeinket a macskák anatómiai felépítéséhez illesztve fejlesztettük ki, ezért az analitikai összetevők tükrözik a természetes étrendben található tápanyagok arányait: bőséges fehérje és zsír, mérsékelt mennyiségű szénhidrát.
BIOLOGICALLY APPROPRIATE? A HÚSALAPÚ TÁPLÁLÉK TÜKRÖZI A MACSKA EVOLÚCIÓS ÉTRENDJÉT.
A közel keleti vadmacska az összes fajta háziasított macska közös őse és legközelebbi rokona. Évszázadok során, a céltudatos tenyésztői tevékenység következtében, számtalan macskafajta alakult ki, mialatt a belső anatómiai felépítésük nem változott. Ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a modern macska tápanyagszükséglete szinte teljesen megegyezik a vadon élő rokonéval. A díjnyertes, Biológiailag Megfelelő eledel filozófiája nagyon egyszerű: tükröznie kell a természetes táplálékban található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát, amellett csökkenteni kell szénhidrátokat és a mesterséges alapanyagokat, melyek nem részei a természet által biztosított étrendnek.
BŐSÉGES HALAKBAN (75 %) ÉS FEHÉRJÉKBEN (37 %)
A macskád egy igazi ragadozó, biológiai szükséglete a húsban bőséges táplálék. Az éles fogak, a kizárólag vertikális mozgásra képes állkapocs, továbbá a nagyon rövid emésztőrendszer a húsokat, az azokban található fehérjéket, és a zsírokat hatékonyan képesek feldolgozni. Ezért készítettük az ACANA Pacifica eledelt 75 % heringből, szardíniából, lepényhalból, sziklahalból és ezüst tőkehalból ? az összes halat a Csendes-óceánból vadon fogták és a feldolgozás előtt emberi fogyasztásra alkalmasak. Nem használunk borsó-vagy burgonyafehérje-kivonatot, az ACANA fehérjetartalma állati (NEM növényi) eredetű, ezért az összes esszenciális aminosav a megfelelő mennyiségben és minőségben jut a macska szervezetébe.
RENGETEG FRISS HAL (1/2)
A halhúsok egyik legtáplálóbb formája a friss halhús. Ezért a felhasznált halak fele friss, másik fele szárított vagy olaj, melyek természetes és koncentrált forrásai a fehérjéknek és a kalóriáknak. FRISS HALAK PÁRATLAN VÁLASZTÉKBAN (5) A természetes étrend rendkívül változatos: egyik nap különféle tojások, másnap valamilyen szárnyas, és valamikor egy friss hal. Az Anyatermészet többféle fehérje-és zsírforrással látja el a ragadozó macskaféléket, és ez a változatosság biztosítja kiváló testi és lelki kondíciót. Pontosan ezért készítettük az ACANA Pacifica ötféle egész halból. A WholePrey ? arányainak megfelelően a húsok mellett belsőségeket és porcokat is felhasználtunk, lemásolva a természetes étrend összetételét.
WHOLEPREY? ARÁNYAI
Az Anyatermészet végtelen bölcsességgel úgy állította össze a macskafélék tápanyagszükségletét, hogy az egész hal tökéletesen kielégíti. Az izomzat biztosítja a fehérjéket és a zsírokat; a belsőségek tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal, amellett nagyon jól emészthető fehérjéket és zsírokat is tartalmaznak; a csontok természetes kalcium-és foszforforrások, a porcok pedig biztosítják a glükózamint és a kondroitint. Az EgészPréda arányainak köszönhetően a tápanyagok döntő részét természetes formában tartalmazza az ACANA, mivel egész halakból készült, ezért nagyon kevés szintetikus vitaminnal és ásványi anyaggal kellett kiegészítenünk az összetételt.
ALACSONY SZÉNHIDRÁT (23 %)
A macska természetes étrendjében nagyon kevés szénhidrátot fordul elő, ha egyáltalán van bene. A bőséges szénhidrátbevitelt tartják felelősnek az elhízásért és az egyre gyakrabban előforduló cukorbetegségért, ennek ellenére számos száraztáp több mint 50 % szénhidrátot tartalmaz. Ezért mérsékeltük az ACANA-ban található szénhidrátok mennyiségét, továbbá nem használunk gyors szénhidrátokat, mint például kukorica, rizs, tápióka vagy burgonya. Helyettük az alacsony glikémiás bab, borsó, lencse, kiegészülve zöldekkel, biztosítják az egészséges szénhidrátokat. A lassú szénhidrátok fokozatosan jutnak be a véráramba, ezért a vércukor szintje nem ugrik fel, hanem stabil marad, csökkentve az elhízás kockázatát.