Kiszállítással kapcsolatos Információk

 

Mikor érkezik meg a megrendelt termékem?

A termékeknél feltüntettük a szállítási időket. Minden esetben igyekszünk ezeket a határidőket tartani. Amennyiben a szállítási láncban előre nem látható késések lennének, ezt mindig időben jelezzük.

Honnan tudok bővebb információt kérni a kiszállításról?

A csomagod feladása után a GLS küld neked egy e-mailt és/vagy egy SMS-t, hogy feladásra került tőlünk a csomagod. Ha felhívod a GLS központi telefonszámát, itt tudod megérdeklődni, hogy hol tart a kiszállítás. Ne felejtsd el az e-mail -ben elküldött számot bediktálni.

GLS elérhetőség:

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
A GLS központi telefonszáma: 06 29 88-66-70

E-mail: info@gls-hungary.com

Külföldre is szállítotok?

Jelenleg még nem, de igény szerint tervezzük. Amennyiben külföldön tartózkodsz és szükséged lenne valamelyik termékünkre kérlek jelezd ügyfél-szolgálatunknak  a budapest@bestzoo.hu , hogy tudjunk egyeztetni veled a kiszállítás módjával kapcsolatban.

Hétvégén is tudtok kiszállítani?

Sajnos hétvégén a GLS nem szállít, így csak hétköznap tudnak kiszállítani. Természetesen igyekszünk, hogy a lehető leggyorsabban megkapd a megrendelt terméked.

Olyan kérdésem lenne, amire itt nem kaptam választ. Hol kérdezhetek tőletek?

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk. Írj nekünk a budapest@bestzoo.hu e-mail címre és a legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni. Vagy hívhatsz bennünket telefonon a 06 1 337 20 25

Szállítás

 Házhoz szállítással GLS futárszolgálattalGLS csomagpontra
Szállítási díj ( 10 000 – 14 999 Ft-ig)1490 Ft1490 Ft
Szállítási díj ( 15 000 – 19 989 Ft-ig)  890 Ft  890 Ft
Szállítási díj (19990 Ft felett)INGYENESINGYENES
Utánvéttel + 399 Ft+ 399 Ft

Súly:

1 csomag maximális súlya 32 kg a GLS futárszolgálat szabályzata szerint.A GLS csomagpont  feladásra szánt csomag súlya 40 kg-ban maximalizált. Ez a GLS szabályzata,hogy egy csomag nem lehet több 40 kg -nál ami a csomagpontra érkezik.

Ezért a Szolgáltató fenntartja magának azon jogát, hogy az egy megrendelésben leadott, de a 40 kg-ot meghaladó súlyú csomagokat a Vásárlóval egyeztetés után pótdíjazza, amelynek mértéke: 980 Ft/csomag.

Kézbesítés – házhozszállítás

Szállítást a GLS futárszolgálat végzi, akik kézbesítés előtt SMS-t/emailt küldenek neked a megadott telefonszámra, email címre, így órára pontosan előre tudni fogod, hogy mikor érkezik a csomag.

Ha nem lesz  a megadott helyszínen az adott időpontban, a futárral telefonon tudsz egyeztetni. Kérjük ez esetben ne minket keress, hanem rögtön a futárt vagy a GLS-t hívd, akik a csomagszámmal (amit megküldtünk email -ben) azonosítani tudnak és az egyedi kérésed szerint tudják módosítani a kézbesítést. Ha minket keresel, csak az idő telik, hiszen mi is csak annyit tudunk tenni, hogy felhívjuk a GLS-t.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
A GLS központi telefonszáma: 06 29 88-66-70

A következő oldalon Interneten is nyomon követheted csomagod (a csomagszámot a kiszállítást megelőző napon küldjük el).

Szállítás GLS csomagpontra

GLS csomagponton átveheti a csomagját az ország 650 pontján.

A GLS SMS-ben és e-mailben értesíti a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül átveheti érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

A GLS CsomagPont keresőben megtalálja az adott üzletek elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.

Személyes Átvétel 

A állateledel boltunkban a megrendelésed személyesen is átveheted:

 1085 Budapest, József körút 71-73 (Corvin negyed, Pál Utca – József körút)

Fizethetsz készpénzzel,bankkártyával illetve előre utalással is bankszámlára

embed_max