Royal Canin Kutyatáp Breed Boxer Puppy  3Kg
Royal Canin Kutyatáp Breed Boxer Puppy 3Kg
6 799 Ft

Royal Canin Kutyatáp Breed Boxer Puppy 3Kg

Royal Canin Boxer Puppy kutyatáp Boxer kölyköknek, 15 hónapos korig, könnyen emészthető fehérjékkel az optimális emésztésért és az izmok és az ízületek kiegyensúlyozott fejlődéséért.

A fiatal boxernek olyan kutyaeledelre van szüksége a fejlődéshez, amelyet speciális táplálkozási igényeihez igazítanak.

Különösen az ízületeknek és az izmoknak kell harmonikusan és egyenletesen fejlődniük a hosszantartó egészség érdekében.

Rendelhető
VÁLASZTHATÓ KISZERELÉSEK
6 799 Ft
Egységár: 2 266 Ft/KG
Részletek

A fiatal kutyák gyakran érzékeny emésztőrendszerét értékes, jól emészthető fehérjék és prebiotikumok támogatják. A Boxer nagyon aktív és élénk kutya, melynek ízületei gyakran nagy terhelésnek vannak kitéve. A Boxer nagy szívvel és erős izmokkal rendelkezik, de ismert arról is, hogy hajlamos bizonyos szívbetegségekre, ezért már idejekorán megfelelő eledelt kell biztosítani a számára.

Rövid arcrésszel és alsó harapással (brachyzephal típusú) rendelkező speciális fejformája miatt a Boxer egyedi módon veszi magához a táplálékot. Arra is hajlamos, hogy idő előtt felszívja az ételt. Más nagy testű kutyákhoz hasonlóan a Boxer emésztőrendszere is érzékenyebb a kis termetűekhez képest.

Royal Canin Breed Boxer Puppy száraz eledel kifejezetten a fejlődő Boxer 15 hónapos koráig jelentkező sajátosságait veszi figyelembe:

Izomzat megtartása és az ízületek védelme: a Royal Canin Boxer Puppy kutyaeledel támogatja az izomtömeg megőrzését, és optimális fehérjetartalommal (30%), nagy mennyiségű L-karnitinnal, kondroitinaln és glükózaminnal, valamint omega-3 zsírsavval (EPA / DHA) hozzájárul az ízületek felépítéséhez és védelméhez.

Erősíti a természetes ellenállóképességet: egy speciális antioxidánskomplexum erősíti a kiskutya természetes ellenállóképességét

Megfelelő tápanyagfelvétel: az ergonomikus krokettforma megkönnyíti az ételek bevitelét illetve intenzív rágásra ösztönzi a Boxert

Megfelelő emésztés: az emészthetetlen fehérjék nagyon alacsony hányadával korlátozza a nemkívánatos baktériumok erjesztési folyamatait és a növényi rostokkal elősegíti a jól működő emésztést.

Krokettek:
Krokette

A Royal Canin Breed Boxer Puppy száraz eledel fejlődő Boxer kiskutyák számára készült. A speciális receptet ennek a növésben lévő fajtának a táplálkozási igényeihez igazodva fejlesztették.

Adatok
MÁRKA
ROYAL CANIN
ÉLETKOR
JUNIOR
Várható kiszállítás
2021.10.25
Cikkszám
3073011003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek