fbpx

Rólunk

Nem forgalmazunk és nem is ajánlunk silány minőségű állateledeleket! Minőségi állateledelt forgalmazunk, olyat amilyet mi is jó szívvel tudunk ajánlani. Kínálatunkban kiemelt figyelmet fordítunk a Szuper Prémium és Prémium minőségű termékekre. Folyamatosan kutatjuk az új termékeket, amelyekkel megkönnyíthetjük a gazdik és kis kedvenceik életét. Figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket, kutatásokat, amelyek jólétüket és egészségüket támogatják. Ennek tükrében olyan termékkínálat összeállítására törekszünk, amellyel ezt a célt támogatni tudjuk.

 

Kik vagyunk

Állataink Jóléte!

A BestZoo Állateledel és Felszerelés üzletünk  1988 -ban nyitotta meg kapuit,
egy új szellemiségű jegyében, melynek középpontjában az állatok szeretete és jóléte áll!

Az üzlet filozófiája: ÁLLATAINK JÓLÉTE ÉS EGÉSZSÉGE! Kiemelt szerepet tölt be a a bolt és a dolgozóik életében, hogy a felelős állattartásra népszerűsítsük és állataink jólétét és egészséges táplálására felhívjuk  vásárlóink figyelmét.

Bízunk abban hogy tapasztalatunk segítséget nyújt a megfelelő termékek kiválasztásában, a helyes tartással és táplálással kapcsolatos kérdésekben, kis  kedvenceink boldog és kiegyensúlyozott életében.

A BestZoo név nem csak arra utal, hogy a legjobb termékeket kínáljuk vásárlóink számára, hanem azt a boldogság érzést fejezi ki, amit a kis kedvenceink egészsége és jóléte tükröz! 

 

TÖRTÉNETÜNK

 

1988 - Július 1.-én nyitottuk meg üzletünket. Az akkori időkben még a díszállatok tartása és etetésük gyerekcipőben járt. Uttörőnek számítottunk a piacon.

1991 - Egy új és nagyobb helyre költöztünk, amire a folyamatos fejlődés és kínálatunk bővülése miatt már szükség volt.

1996 - Termék választékunk meg duplázódott a nyitáshoz képest. Örült tempóban fejlődött a szakma, ami idehaza még gyerekcipőben járt, a nyugati országokhoz képest.

1999 - Első weboldalunk akkor nyitotta meg kapuit. Az akkori technikai fejlettség mellett kimagaslóan sokoldalú lett, melyet egyre többen látogattak.

2002 - Választékunkban egyre nagyobb szerepet töltenek be a kutya és cica táplálással és gondozással kapcsolatod termékek. 

2006 - Ekkor nyílt meg a Budapesti boltunk, a József körút 68 szám alatt. Pici üzlet de az akkori piaci körülmények között nagy választékkal.

2009 - Választékunk folyamatosan növekedett, hamar kinőttük a már amúgy is szűk helyet! Szeptemberben költöztünk a József körút 71-73-ba, Itt a korábbi körülményekhez képest dupla akkora helyünk várjuk vásárlóinkat.

 

 

 

KÜLDETÉSÜNK

 

Szeretjük az állatokat és minden döntésünk mögött ez nyilvánul meg! Szeretnénk ha minden állat jó létben és boldogságban élne szeretet családjában.

  • A felelősségünk hogy az állattartóknak átadjuk a tapasztalatainkat és megosszuk legújabb szakmai fortélyokat, amik a kisállattartással kapcsolatban felfedezünk!

  • Mivel minden szakma így ez is rohamléptékkel fejlődik! Folyamatosan követjük a legújabb trendeket, kutatásokat, amit vásárlóinkkal mindig igyekszünk megosztani.

  • Folyamatosan képezzük magunkat és követjük a legújabb trendeket a kisállat tartás és táplálás területén.

Minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal támogatni kedvenceink egészséges jólétét, hosszú életét. Mivel szeretjük az állatokat és mindent amit teszünk, amit ajánlunk azt ennek tükrében tesszük.

Vásárlóink számára olyan minőségi termékeket kínálunk, amelyek segítségével támogathatjuk kis kedvenceik szakszerű táplálását és gondozását.

Ezen gondoskodásnak köszönhetően hosszú időn keresztül egészségesen élik életüket a család megtisztelt tagjaként.

Our Team

Advantages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sed diam congue nibh volutpat pellentesque et sed sapien. Aliquam bibendum sodales libero, non sagittis augue convallis sit amet. Donec sit amet leo non urna
Donec sit amet leo non urna hendreritLorem ipsum dol or sit amet, consectetur adipisci ng elit. Vivamus sed dia m congue nibh volutpat pellentesque etsed sapien. Aliquam bibe ndum sodales libero, non sagittis augue convallis sit
Epellentesque et sed sapien. Aliquam bibendum sodale s libero, non sagittis augue conv allis sit amet. Donec sit amet leo non urna hendreritLorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Vivamus sed diam congue
[/span6]