BLOG

Hogyan védje kutyáját a megfázástól

Hogyan védje meg kutyáját a megfázástól

A szoba hőmérséklete és a kinti hőmérséklet között, akár 30-40 C különbség is lehet. Nem csoda hogy ha kedvencünk elkezd dideregni, a meleg lakásból, a hideg utcára lépve. Figyelmes gazdi tudja, mikor jön el a kutyaruha, kutyakabát ideje.

Ha a kutyusodnak vastag bundája van, dús aljszőrzettel rendelkezik és jól viseli a hidegen, akkor jól meglesz kutyaruha nélkül. Viszont ha nem ez a helyzet, egy meleg kabát segíthet. Nyirkos, esős időben minden kutyának jól jöhet a ruha, ami szárazon tartja.

Egyes kutyafajták, a természetükből eredően kevesebb testzsírral rendelkeznek. A kevesebb zsírfelület kevesebb hő megtartására képes, így ezeknél a kutyáknál indokolt lehet a téli öltöztetés.

Tovább olvasom »
Igy_Tuntesse_el_az_allatszort_Otthonabol_06_BestZoo_Corvin

ÍGY TÜNTESSE EL AZ ÁLLATSZŐRT

ÍGY TÜNTETHETI EL VÉGLEG AZ ÁLLATSZŐRT OTTHONÁBÓL 

Íme néhány tipp, hogyan kezelje a nemkívánatos szőr problémáját, és hogyan csökkentse minimálisra a vedlést.

NOHA KEDVENCÉT SZERETI . . .

Az elhullajtott szőrt biztos nem!

A gazdik ezért sokféle módszert kipróbáltak már, hogy megküzdjenek a lakásban található szőrrel.

A ragasztószalaggal működő szöszfogótól (a ruhákon) a porszívó szőrrel való eltömítéséig (szőnyegek és bútorok esetén).

Vannak, akik inkább kemény padlót választanak, hogy a vedlés ne okozzon akkora gondot.

Tovább olvasom »

Ferbelt Prémium főtt kutyaeledelek

FERBELT® DOG FOOD
Főtt kutyaeledel a legjobb barátod számára
TUDOMÁNY A KONYHÁBAN

A FERBELT® termékek, az Állatorvostudományi Egyetem tanszék vezetője által összeállított recept alapján készülnek.
kifejezetten kutyák számára kifejlesztett receptúra 
Az ételek mindig friss alapanyagokból készülnek, és a termékek laboratóriumilag ellenőrzött minőségűek.
Üzemi környezetben, professzionális hőkezelési eljárásokkal biztosítjuk a termékek állag- és szavatosság minőségét.
A termék dobozát úgy választottuk, hogy hosszú fülű kutyák etetése is lehetséges legyen belőle.

Tovább olvasom »