+36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

 +36-1/337-20-25BESTZOO pontok | MAGAZIN | Minimum vásárlási érték kiszállítás esetén bruttó 3000 Ft (szállítási díj  nélkül)

8IN1 Delights Balls M 2db Labdák csirkehússal

Rendelhető

A 8in1 Delights rágólabdák ízletes csirkehússal

A rágócsont, jutalom és fogápolás kombinációját nyújtó snack bármikor kitűnő szórakozást tud biztosítani kedvencének, ezáltal pedig játékos módon kielégíthető kutyája  természetes rágási ösztönét. Ez a húsos rágósnack a legkiválóbb összetevőkből, mesterséges színező anyagok és ízfokozók felhasználása nélkül készül. Ráadásul zsírtartalma is csupán 2% alatti.


Tedd kellemessé a nyarat kedvenc négylábúdnak! Nézd meg a nyári termékkínálatunkat és válogass kedvedre...

A feltüntetett ár kizárólag webshopunkban érvényes.

1 990 Ft
Egységár: 995 Ft/DB
Kiszerelés:

Az adott termékből ezek a kiszerelések választhatóak!

db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Az 8IN1 CÉGRŐL

8IN1 - NYOLC AZ EGYBEN

Kutyájának különféle igényei vannak. Amellett, hogy gondoskodik odaadásáról, bizalmáról és biztonságáról, mindent meg akar adni neki, amire szüksége van a jólétéhez. Nem számít, hogy otthon, az autóban, a városban vagy a nyilvános parkokban és helyeken tartózkodik, gyakran meg kell győződnie arról, hogy kutyája igényei összhangban vannak a saját és mások igényeivel. Célunk, hogy segítsünk ennek elérésében. A 8in1 kiváló minőségű termékeket kínál, amelyeket kifejezetten kutyája igényeire szabtak, és az állat szemszögéből és természetének megfelelően fejlesztettek ki. A szabadalmaztatott rágócsontokat ízletes csirkehússal, ápolószereket, például samponokat, spray-ket és étrend-kiegészítőket tartalmazó széles termékpalettájával a 8in1 segíthet kutyája gondozásában, és mindent megad neki, amire az általános jólétéhez szüksége van.
8in1 – Szeresd kedvencedet, tiszteld természetét.


TÖRTÉNETÜNK

A madáreledeltől a teljes termékkínálatig.

A 8in1 története a 19. század végére visz vissza bennünket, amikor Harold úr még mindig zabot és szénát árult taxi- és lólovak számára a Manhattan Lower East Side-jén található, festett istállójában. Egy napon Mr. Harold észrevette, hogy egyre többen tartanak kanárit házi kedvencként. 

Nemsokára a kicsi, sárga énekesmadár lett az első számú kedvenc kedvence New Yorkban, és végül az egész országban. Egyre többen, akik alig várták, hogy gondoskodjanak kis tweety pitéjükről, elkezdtek kérni speciálisan elkészített madármagot. Harold urat elárasztották a kérések. Úgy döntött, hogy megtalálja a módját, hogyan reagáljon a madarak és gazdáik igényeire. 

Nyolc különböző gabonát vett és turmixolta össze, hogy elkészítse az első tápanyag-teljesítményű kanárieledelt, ezt „8in1 Song Food”-nak nevezte. Új márka került piacra. A következő évtizedben a vállalat elsősorban madarak számára fejlesztette ki a termékek teljes skáláját, amelyet később más háziállatokra is kiterjesztettek. 

Az induló cég gyorsan az Egyesült Államok első, kisállat-termékeket gyártó cégévé nőtte ki magát. Célja az volt, hogy kiváló minőségű, innovatív termékeket kínáljon az állatok számára, amelyek elősegítik jólétüket, tiszteletben tartják természetüket és biztosítják megfelelő gondozásukat. 

A vállalat saját termékkutatási és -fejlesztési központja, amely a New York állambeli Islandiában található, évek óta gondoskodik ennek a célnak a teljesüléséről, valamint minőség-ellenőrzési eljárásokat végez minden termékén, miközben mindig az állat érdekeit tartja szem előtt. .

8 ÉRTÉKÜNK

Nyolcszoros szakértelem az Ön nyugalma érdekében.

Mára a 8in1 többet képvisel, mint az eredeti madármag receptben használt nyolcféle gabonafajtát, megbízható, prémium márkává vált, amely világszerte kielégíti a házi kedvencek és szüleik igényeit. A márkánk által képviselt 8 alapérték az állatok jólétét szolgálja. Mindent, amit teszünk, ebbe a 8 értékbe fektetjük, és ezek minden egyes termékünkben megjelennek.

8IN1 ALAPÉRTÉKEI

 Meghallgatás és megértés – Cselekedeteink középpontjában az állatok állnak. Az állatok megfigyelésével, kutatásával és együttélésével részletes ismereteket és alapos ismereteket szereztünk az állatokról és egyéni szükségleteikről. Folyamatosan törekszünk tudásunk és megértésünk szintjének növelésére, fejlesztésére.

 Kutatás és fejlesztés – Folyamatosan fektetünk be a kutatásba és fejlesztésbe annak érdekében, hogy olyan új megoldásokat és termékeket fejlesszünk ki, amelyek elősegítik az állatok megfelelő gondozását és kezelését, és úgy tervezték, hogy megfeleljenek mind a háziállatok, mind a gazdik igényeinek.

 Szakértelem és tudás - Hiszünk abban, hogy a szakértelem további ismeretek megszerzésével és a status quo rendszeres megkérdőjelezésével folyamatosan fejleszthető.

 Minőség és megfelelő megoldások - Célunk nemcsak új termékek kifejlesztése, hanem magas színvonalú és személyre szabott megoldások biztosítása is, amelyek lehetővé teszik az állatok jobb és megfelelő gondozását és kezelését, miközben megfelelnek szigorú minőségi kritériumainknak.

 Kényelem - Termékeink mindig minden kényelmi kritériumnak megfelelnek, hogy ügyfeleink könnyebben tudják biztosítani az állatok megfelelő gondozását és kezelését, és ennek eredményeként több idejük marad kedvencükkel.

 Tisztelet – Tiszteletben tartjuk az állatok természetét, és megengedjük, hogy szükségleteik befolyásolják termékeink fejlesztését, és tájékozódjunk mindenről, amit teszünk.

 Magabiztosság – Célunk, hogy támogatást nyújtsunk az állattulajdonosoknak, és elkeltsük bennük azt a bizalmat, hogy a 8 az 1-ben termékek használatával kedvencük érdekeit szolgálják.

 Gondozás – Filozófiánk, tudásunk és tevékenységünk célja, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy kedvenceiket a lehető legjobb ellátásban részesítsék.

8IN1 KIVÁLÓ MINŐSÉGET KINÁL

A legjobb alapanyagok és a legszigorúbb ellenőrzések a gyártás során. A 8 az 1-ben termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Minden takarmányreceptet képzett állatorvosok, biológusok és más szakértők dolgoznak ki Németországban és az Egyesült Államokban, teljes mértékben figyelembe véve az állatok speciális igényeit és a legújabb kutatási eredményeket. A termékeket vagy Németországban, az Egyesült Államokban vagy Kínában gyártják, cikktől függően, ahol a 8in1-re mindig a német vagy az európai jogszabályok vonatkoznak. Ennek megfelelően szigorú állati takarmányozási törvények vonatkoznak ránk, mint például a Német Élelmiszer- és Takarmánykódex (LFGB) és az EU 1. sz. takarmányrendelete. 178/2002 stb. Az Alsó-Szászországi Állami Fogyasztóvédelmi és Élelmiszerbiztonsági Hivatal (LAVES) rendszeresen ellenőrzi a fenti jogszabályok betartását. Továbbá, nem EU-tagállamból történő behozatal csak akkor lehetséges, ha az adott országot az európai hatóságok megfelelően jóváhagyták, és jól működő állat-egészségügyi felügyeleti rendszerrel rendelkezik. Ilyen esetekben minden takarmányjogi rendelkezés érvényes és alkalmazandó.

Gyártási folyamatunk optimális nyomon követése és termékeink minőségének garantálása érdekében szigorú, gyakori ellenőrzéseket végzünk nyersanyagainkon és késztermékeinken, gondosan választjuk ki beszállítóinkat, és éves beszállítói felülvizsgálatokat végzünk.

TERMELŐHELYEINK

Az alsó-szászországi Melle városában található gyártóüzemünk mellett a 8in1 évek óta más beszállítókkal is együttműködik Németországban és külföldön. Ezek a beszállítók a DIN EN ISO 9001 szerint tanúsítottak, és a veszélyelemzési és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) rendszerével összhangban működnek. Mindkét rendszer a legmagasabb minőségbiztosítási színvonalat képviseli, és az élelmiszeriparban alkalmazzák Európában. Ebből kifolyólag a gyártási folyamat szigorú követelményekhez kötött. 

Például rágócsontjaink előállítására a következők vonatkoznak:

 A termőterületre csak higiéniai zsilipeken keresztül lehet bejutni.

 A nyersanyagokkal érintkezésbe kerülő személyzetnek egészségügyi vizsgálaton kell átesnie.

 Védőruházatot, arcmaszkot és kesztyűt kell viselni.

 A munkaterületek tisztításának és fertőtlenítésének megkönnyítése érdekében a gyártóhely padlózata és falai csempével vannak ellátva, és fém asztalokat használnak.

 A fémdetektorok a gyártás különböző szakaszaiban ellenőrzik az áru esetleges szennyeződését.

 Minden köztes termék szigorú ellenőrzésen, pl. mikrobiológiai vizsgálatokon esik át, a felhasznált alapanyagok kiszállításától a kész rágótermékig.

 Ezenkívül minden állati anyagot a helyi állat-egészségügyi hatóságok felügyelnek, és egyértelműen hozzárendelt egészségügyi bizonyítványok kísérik.

A késztermékeket származási országukban is megvizsgálják olyan anyagokra, mint a víz, a fehérje és a zsírtartalom, valamint az esetleges szennyeződések szempontjából. Az eredményeket elküldjük németországi központi irodánk minőségbiztosítási részlegére. Az áruk csak a megfelelő engedély megadása után szállíthatók. Miután az áru megérkezett Németországba, minden gyártóegységből még egyszer mintát vesznek és mikrobiológiai vizsgálatnak vetik alá.

SZÁLLÍTÓINK

Bár már minden beszállítónk ISO és HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik, minőségbiztosítási, kutatás-fejlesztési és beszerzési osztályunk tagjai, valamint egy harmadik ország képviselője felkeresi a potenciális beszállítókat, hogy személyesen a helyszínen auditáljanak. 

Csak akkor válnak beszállítóinkká, ha az audit sikeres. Emellett rendszeresen újra kell minősíteniük magukat az együttműködési megállapodás meghosszabbítása érdekében.

A fent említett intézkedések mindegyike biztosítja, hogy 8 az 1-ben termékeink biztonságosak, tökéletesen higiénikusak és állandóan jó minőségűek legyenek. A 8in1 elkötelezett a legmagasabb minőség iránt – az emberek és az állatok javára.

Ha mindezen minőségi folyamatok ellenére egy termék nem felel meg minőségi előírásainknak, kérjük, értesítsen bennünket. 

Szakértőink azonnal foglalkoznak panaszával, és szükség szerint megteszik a megfelelő intézkedéseket.

Biztonságos termékek

A fogyasztók időről időre felteszik a kérdést, hogy mennyire alkalmas a szárított nyersbőr kutyák nassolnivalójaként. A nyersbőr szárított bőrből készül, amely hamar megpuhul, amikor kutyája mechanikusan megrágja, és nyállal áztatja, így nincsenek éles szélei. 

Ha egy kutyának a méretének megfelelő rágócsontot adnak, keményen meg kell dolgoznia, hogy apró darabokat harapjon le. Ennek eredményeként sokkal kisebb a kockázata annak, hogy kutyája megfullad, vagy emésztési problémákkal küzd, mintha nyers csontot vagy nejlonból készült szintetikus rágót kínálna neki. 

Ezenkívül csomagolásunkon fontos jelzések találhatók termékeink biztonságos fogyasztására vonatkozóan, beleértve a megfelelő csontra vonatkozó információkat is a kutya méretének megfelelően. Azt is javasoljuk, hogy tartsa szemmel kutyáját, amikor 8in1 Delights-t eszik, és mindig kínáljon neki friss vizet.

AZ ÁLLATOK TISZTELETE 
Az állatok tisztelete, az állatok szemszögéből

Mottónk: „Tiszteljük az állatok természetét, és engedjük, hogy szükségleteik befolyásolják termékeink fejlesztését, és minden tevékenységünkről tájékozódjunk”, vállalati politikánk nyolc alapértékének egyikeként szerepel. Kutyájának különféle igényei vannak. 

Amellett, hogy gondoskodik odaadásáról, bizalmáról és biztonságáról, mindent meg akar adni neki, amire szüksége van a jólétéhez. Nem számít, hogy otthon, az autóban, a városban vagy a nyilvános parkokban és helyeken tartózkodik, gyakran meg kell győződnie arról, hogy kutyája igényei összhangban vannak a saját és mások igényeivel. 

Célunk, hogy segítsünk ennek elérésében olyan kiváló minőségű termékeket kínálva kutyák számára, amelyeket az állat szemszögéből és természetének megfelelően fejlesztettek ki.

Ennek során a 8in1 hatékonyan a kutya mancsai közé helyezi magát. Ahogyan a forgalomtervezést egyre inkább a gyerekek szemszögéből alakítják ki, hogy maximális biztonságot nyújtsanak az utcán, a 8in1 a kutya szemszögéből szemléli termékeinek fejlesztését. Mindig arra törekszünk, hogy négylábú barátja érdekeit szem előtt tartsuk. 

Ezzel úgy gondoljuk, hogy nagyfokú tiszteletet tanúsítunk az állatok iránt, és szorgalmasan támogatjuk a kutyák megfelelő gondozását és kezelését.

További információért látogasson el a 8in1 webhelyre: http://www.8in1.eu/