8In1 Aljszőrkefe Kis Testű Kutyáknak
8In1 Aljszőrkefe Kis Testű Kutyáknak
5 699 Ft

8In1 Aljszőrkefe Kis Testű Kutyáknak

8In1 Aljszőrkefe Kis Testű Kutyáknak
8In1 Aljszőrkefe Kis Testű Kutyáknak

8in1 Perfect Coat DeShedder S - aljszőrű kefe kis testű kutyáknak

Aljszőrzetkefe a laza szőr és az aljszőrzet hatékony eltávolításához. Akár 90% -kal csökkenti a hullást
Ideális kis testű kutyafajtákhoz. Kíméletes ápolás az egészséges és fényes bunda támogatásához. Ergonomikus, csúszásgátló fogantyú a jó fogásért használat közbe

Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön.

Rendelhető
5 699 Ft
Egységár: 5 699 Ft/DB
Részletek

Az ápolás mindenkor elengedhetetlen, de különösen fontos a vedlési szezonban, és az aljszőrű kefe tökéletes módja annak, hogy a szőr optimális állapotban legyen. Ha a kutyája szőrzetét nem gondozzák megfelelően, és a laza szőrt nem távolítják el, akkor a kutyája szőrszálai összekuszálódhatnak, ami akár gyulladásokhoz is vezethet.

Pontos utasítások a 8in1 Perfect Coat DeShedder S használatához megtalálhatók a csomagolásban.

1. Az optimális eredményhez a kisállat szőre legyen tiszta és teljesen száraz.

2. Az 8in1 Perfect Coat DeShedder használata előtt távolítsa el a filces részt vagy összegubancolódott szőrt és vizsgálja meg az állat bőrét. Keressen esetlegesen sebre, zúzódásra vagy egyéb bőrproblémára utaló jeleket, amelyek nem láthatók a bunda miatt. Ha a vizsgálat során bármi aggasztó jelet talál, forduljon állatorvosához.

3. Az 8in1 Perfect Coat DeSheddert a szőr növekedési irányába húzza. Kezdje az állat nyakánál, majd gyengéd mozdulatokkal a háton folytassa. Legyen különösen óvatos a has, a nemi szervek és a végbéltájék területeinél.

Kerülje az erős mozdulatokat és gyakran ellenőrizze a bőr állapotát. Ha bőrpírt vagy irritációt észlel, akkor hagyja abba a fésülést. Az optimális eredményhez hetente egyszer-kétszer használja az eszközt, alkalmanként 10 - 20 percen keresztül.

Adatok
MÁRKA
8IN1
Várható kiszállítás
2021.10.26
Cikkszám
6521010021
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek